Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » "Követ" a 22, van ennek...

"Követ" a 22, van ennek jelentése?

Figyelt kérdés

Kb 1 éve kezdődött hogy 22:22-kor szinte mindig ránéztem az órára(nem tudatosan!), ennek nem tulajdonítottam akkor még jelentést, talán hogy annak lánynak van valami "köze" hozzá, akibe akkor szerelmes voltam. Kiderült hogy a November 22.-én született, később összejöttünk de már szakítottunk azóta.

Viszont kb másfél-két hónapja minden nap valamilyen 22-es időpontban ránézek az órára. Például játszok és valamiért hátrafordulok, és egy 22-es időpont(mármint a perc) fogad az órán. Volt egy időszak amikor írkáltam telefonban de kb 1 hét után meguntam mert napi 4-5 ilyen alkalom volt, ami nem tudatos.

Remélem érthető hogy mire gondolok az alatt hogy nem tudatosan :) Nem azt mondom hogy természetfeletti, valószínűleg már ráállt az agyam ezekre, mint mikor az ébresztőóra megszólalása előtt felkelünk pár perccel.

Csak arra vagyok kíváncsi, hogy van-e valamilyen "felsőbb" jelentése ezeknek az eseteknek.

2015. máj. 17. 19:30
1 2
 11/15 anonim válasza:
Ez csak egyfajta berögződés! Az ember folyton az időt nézi és ha talál egy neki tetsző számot akkor megjegyzi és később úgy érzi hogy a szám követi. Pedig csak tudat alatt van neki ez. Pl.: Azoknak akiknek jó az időérzéke és paranoiások.
2015. máj. 18. 23:43
 12/15 huskyloverapach ***** válasza:
Én este 10 után kb percenként látok 22est D
2015. máj. 20. 19:22
 13/15 anonim válasza:
a 12-es kommentelő megint 22. percben küldte xddd
2015. máj. 25. 22:17
 14/15 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok, minden nap 22:22. De nálam annyi a különbség, hogy alapvetően ha nem este van ez, akkor az óra és a perc egyezik. Meséltem ezt egyik ismerősömnek. Utána ránézek a mobilra, 19:19. Lefeküdtem, 23:23. Ma meg 16:16. De alapvető nekem is a 22:22 minden éjszaka. :D Már hozzászoktam. :D
2016. ápr. 8. 21:16
 15/15 anonim ***** válasza:
Nekem 22 iqúm van.
2016. ápr. 8. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!