Mi lehet a jelentése? Számmisztika
Figyelt kérdés
01. 21-én hajnalban pont akkor keltem fel, amikor a születési hónapom- napom van, tehát 02. 12-én (2:12 perckor). Anno pénteken születtem és ez a nap februárban ismét péntekre esik. A két dátum között 22 nap telik el pontosan. Előfordult már velem, hogy álmodtam meg előre dolgokat, illetve gondoltam olyan abszurd dolgokra amik nem sokkal később meg is történtek. Úgy érzem, van valami jelentősége ezeknek a számoknak, csak sajnos nem vagyok jártas a számmisztikában.2016. jan. 23. 09:02
1/2 A kérdező kommentje:
...és most fogom betölteni a 22. életévem, tehát átlépek a 23.-ba
2016. jan. 23. 09:14
2/2 anonim válasza:
Csak akkor foglalkozz vele, ha hiszel is benne. Az egyetemi tudományok nem tulajdonítanak neki valós jelentőséget, mégis sokan ezzel indokolnak különböző jelenségeket, történéseket. Számmisztika egyébként a misztikus világ számok "törvényszerűségeivel" való magyarázata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!