Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Létezik ilyen személyiségi...

Létezik ilyen személyiségi edző, tréning?

Figyelt kérdés
Változni szeretnék, olyan dolgot keresek ami segítene, egy edző, aki egyénre szabottan segít gyakorolni, úgy hogy csinálnánk egy "tervet, elmondanám hogy akarom, mit akarok elérni és segítene, adni egy mintát, begyakorolni amíg nem megy. létezik ilyen bármi ? bármilyen módszer ami ezzel kapcsolatos, érdekel.
2016. ápr. 25. 19:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Te gyakorlatilag akkor egy mestert keresel. Eléggé hiábavaló dolog. És nem csak azért, mert nem sok ilyen futkos az utcán.
2016. ápr. 25. 19:38
 2/5 A kérdező kommentje:
nem hiszem, hogy Pénzért ne lenne ilyen
2016. ápr. 25. 20:09
 3/5 anonim ***** válasza:
Remélem ezt csak viccből mondtad. Aki ezt pénzért vállalná, az nem mester, és igazából joga sincs tanítani. Bármennyire is fáj, ezt nem fogod megvenni pénzen. Aki ilyet ajánl, az átver téged. Elhiheted ezt, vagy álltathatod magad, a valóságon az nem változtat.
2016. ápr. 25. 20:27
 4/5 anonim ***** válasza:
én is ilyesmiről szoktam álmodozni :) úgy tudom Amerikában vannak ilyenek,bár biztos sok pénzt is várnak el
2016. ápr. 26. 00:08
 5/5 anonim ***** válasza:
Persze hogy létezik, utazz ki Tibetbe, és csatlakozz egy Buddhista kolostorhoz. Pár év után azthiszem igencsak megváltozna mindennel kapcsolatban a szemléletmódod.
2016. ápr. 30. 05:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!