Kassai Csilla féle tanácsok és tréningek tényleg működnek?
Figyelt kérdés
A youtubon böngészve találtam rá egy videóra aztán még bele néztem többe is,ezek a tréningek tényleg működnek vagy csak egy újabb pénz szerző akció egy önjelölt én mindent tudok és az én módszerem vállalkozótól?
http://www.youtube.com/watch?v=lrxv-p3xwWg
2014. szept. 4. 01:26
1/6 anonim válasza:
neki működnek és pénzt is keres belőle
amúgy csak lehúzás
2/6 A kérdező kommentje:
Én is el gondolkodtam ról hogy kamu de vajon akik azt mondják nekik segített azok agyilag gyengék vagy nem tudom,de rengeteg ember van aki vagy ilyennel vagy előadások tartásával foglalkozik és ráadásul még kontár is.
2014. szept. 4. 10:59
3/6 anonim válasza:
az emberek hiszékenységét és naívitását használják ki, de évszázadok óta, egy szavukat se hidd el
4/6 A kérdező kommentje:
Egyébként csak olyat "tanítanak" szerintem ami magunktól is simán menne hisz mi magunk változtathatunk az életünkön,ők csak fel nyitják a szemet már akkor ha az ember magától nem akarja felnyitni,de akkor is ezért pénz kérni,ez hülyeség.
2014. szept. 4. 11:18
5/6 A kérdező kommentje:
Na meg igen vannak olyan emberek akik akkor tudnak csak lépni ha oda vezetik őket,ez a birkaság sajnos.
2014. szept. 4. 11:19
6/6 anonim válasza:
Pár videójába bele-bele néztem, nekem tetszett, amiket mondott. A tréningre pedig nem kötelező elmenni. Mindenki maga döntse el, mennyire hasznos az az információ, amit átad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!