Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hivők! A maszturbációval...

Hivők! A maszturbációval kapcsolatosan mi a képletben a hiba?

Figyelt kérdés

Tehát régen tagja voltam egy gyülekezetnek (nem jehova nem ilyen hülyeségek), tehát ahol elméletileg tényleg csak isten igéjét adják az embereknek. Itt nagyon sok jó, és megmagyarázhatatlan dolog történt velem, viszont akkor buktam el az egészben amikor egyre többször került sor arra, hogy az én szexuális dolgaim lettek a problémák. Tehát régen nem spóroltam semmiből drogoztam,ittam,szexeltem úgy ahogy akartam..de ezt elvette tőlem az úr szerencsére, viszont most egyedül vagyok, és a maszturbáció miatt elméletileg nem tud megszabadítani az isten, és nem tud megáldani és egy új jó életet adni. Na amikor végülis erre a mondata került a sor a gyülekezetben akkor mondtam azt, hogy sziasztok ti nem vagytok normálisak. De nagyon sokszor a mai napig is szinte zaklatva vagyok álmokban, isten üzenetekben ezzel a témával kapcsolatban, és nem tudom felfogni ,hogy ez egyáltalán lehetséges e ezért konkrétan fusztráltá tettek isten törvényei meg az egész téma annak ellenére , hogy tudom a létezését. Nagyon sokan írják, és mondják hogy kérjem istent hogy vegye el tőlem ezt a bűnt , és akkor már nem kell többet maszturbálnom mert akkor ad mellém párt ,és akkor már nem kell stb. De tényleg elképzelhetetlennek tartom a dolgot, és igazából nem találom ezt a dolgot bűnnek , és nem tudom elfogadni ha valaki azt mondja hogy ez az. Viszontn van bennem valami olyan érzés is, hogy ha megszabadulnák tőle (már ez is eléggé furán hangzik) akkor jobb lenne<- ez meg végképp. Tehát a témával kapcsolatban nagyon elvagyok csúszva , és ezért a többi dologgal is ezzel kapcsolatban:..összefoglalva

1-Kértem istent, hogy segítsen legyőzni ezt a bűnt..szerintem nem segített, és nem rendelt ki mellém azóta párt, és azóta vagyok egyedül.

2-Keservesen olvasom a bibliát, mert nem tetszenek ezek a törvények annak ellenére, hogy sokat helyesnek vélek.

3-Eltávolodtam az egész témától ez miatt, és viszont szeretném érezni isten szeretét, és szeretnék boldog lenni, de azt érzem szétfeszülök, és mintha zaklatva lennék isten álltal álmokban, és azt vájra hogy ez saját erőböl oldjam meg.

4-a gyülekezetben már mindenki átvette az életére vonatkozó áldásokat rajtam kívűl, de nekik nem is kell ilyen tövényekkel harcolniuk , és szinte semmi elvárása nem volt istennek ezért feléjük.

Nagyon kérem szépen, hogy valaki világosítson fel ,mert nem értek semmit. 23/f

Csak hivők írjanak!!!*

2016. ápr. 10. 22:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
ösanyargatás = öNsanyargatás :)
2016. ápr. 11. 15:14
 12/17 anonim ***** válasza:

Tök egyszerű: maszturbációval pajzán gondolatid támadnak és ez emiatt bűn.

Az ha mással vagy, az is lehet pajzánkodás (attól függ, hogy mi a célod vele).

2016. ápr. 11. 18:03
 13/17 anonim ***** válasza:
0%

valásosok akik a fügőségröl beszélnek és naponta templomba mentek ez nem függőség?

Amugy a papok 80% vagy alkesz vagy pedo..

2016. ápr. 11. 19:14
 14/17 Fish1 ***** válasza:

Zolly: hiszek egy magasabb erő létezésében, amit ha tetszik, nevezhetsz Istennek is, bár én nem szeretem így hívni, mert én nem a vallásos értelemben hiszek benne. A vallásokban rengeteg megtévesztés van, pl: " Az Isten, a ki teremtette a világot és mindazt, a mi abban van, mivelhogy ő mennynek és földnek ura, kézzel csinált templomokban nem lakik.", "Sem azt nem mondják: Ímé itt, vagy: Ímé amott van; mert ímé az Isten országa ti bennetek van." - ezeket a sorokat szokták a papok igehirdetés közben felolvasni? Vajon miért nem? Mert esetleg leesne 1-2 embernek, hogy a papok bizonyos dolgokban feleslegesek? Mert ugye azt mondják, a papok a kapcsolat az Isten és az ember között... de hogyan, amikor az Isten bennünk van?

Tény, hogy vannak a Bibliában jó és igaz dolgok, de ugyanakkor rengeteg félremagyarázás és ellentmondás is. Szerintem.

Emellett, a vallások szerintem korlátok közé szorítják az embereket. Már aki elvakultan követi ezeket.

És ezek miatt írtam az előző válaszomat, amiből neked talán az tűnt ki, hogy nem hiszek. :)

2016. ápr. 12. 02:44
 15/17 anonim ***** válasza:

Bűn egyesek szerint az is ha vágysz valamire, tehat ha èhes vagy es eszel, mert az egy vagy amit kielegitesz, vannak emberek akik szerint ilyen szintu dolgok is bunnek szamitanak... szerintem ez mar tulzas... nehagyd felforgatni az eleted. Ugy eld h NEKED legyen jo

Te kell benne elj es szenvedned ha nem tetszik. Valtoztatni mindig lehet

2016. ápr. 14. 00:54
 16/17 anonim válasza:
A 3.hozzászoló rosszul értelmezte az igeverset.Az az igevers("szaporodjatok és sokasodjatok...")a házasságra vonatkozik nem a szexre.A Biblia azt irja hogyha valaki csak kivánsággal is néz egy nöre az már alapból bünt követett el így tehát a maszturbáció bün(ezt persze csak azok érthetik akik hiszneka Istenben és a Biblia tanitásaiban.Isten a szexet a házasság eszközéül teremtette nem pedig azért hogy az legyen a központban.
2016. aug. 15. 19:25
 17/17 világvége1 ***** válasza:
A maszturbáció élvhajhászat. Normális (értsd jó) ember megutálja.
2020. jún. 17. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!