Hogy tudnék kikerülni a Mátrix-ból?
Figyelt kérdés
Nem a filmbéli verzióra gondolok jelenleg, hanem a fogyasztói társadalomra. Nem az olyan okos válaszokra vagyok kíváncsi, hogy vegyek egy farmot, meg napelemet, stb..! :) A "leválásban" tud valaki tanácsot adni (tudom, pl. Krisna völgy). Önállóan hogy lehet ezt megvalósítani? Nyilván, aki itt él, benne van nyakig. Nem egy egyszerű történet. Szívem szerint beállnék az indiánok vagy a perui törzsek egyike közé, de hát... :) Önkénteskedjek valahol? Abból kialakulhat valami? Szerintem, aki értelmes tanáccsal tud szolgálni, az érti, hogy mire gondolok! Köszi előre is!2016. ápr. 1. 01:08
11/12 anonim válasza:
Csak egy kérdés: pénzügyileg vagy szellemileg akarod függetleníteni magadat?
Az utóbbi a könnyebb (és talán a lényegesebb is), az utolsó hozzászóló tanácsait érdemes megfogadni.
12/12 anonim válasza:
"az utolsó hozzászóló tanácsait érdemes megfogadni."
Mármint a 16:41-kor hozzászólóét - beleestem a csapdába :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!