Mit ronthatok el imádkozás közben? Lent bövebben
Figyelt kérdés
Hiszek a jo Istenben,tényleg.Csak azt szoktam kérni,hogy a nevelö szüleim sokáig velem maradjonak,ezt megadta.De a boldogság nem sikerül.Nehezen leszek szerelmes,most vagyok másodszor.De olyan szerelmes,hogy megszakad a szivem.De nem kelek neki,lehet,hogy ez még azért is fáj annyira,mert a saját anyám is elhagyott,és a férfinak se kelek aki nekem az életet jelenti.Miért van ez?Nem vagyok már fiatal,meg csúnya se,mert sok férfinak kellek,csak én a szivemnek nem tudok ellentmondani.Hogy kérjem Jézust?Ne gunyolodjonak kérem szépen.2016. márc. 4. 01:01
11/15 Attila_the_hun válasza:
"Az önmagadba vetett,vagy az "Istenbe" vetett hited a nagyobb? "
Na itt a lényeg. Önmagadban higgy, ne egy nem létező valamiben!
Te tudsz segíteni önmagadon és ehhez semmi másra nincs szükséged mint az önbizalomra.
12/15 A kérdező kommentje:
Nem tudom mibe hiszek jobban.Napjába tucatszor változik a hangulatom.Mégis mindig összekaparom magam.Ugyh magamban is hiszek meg abban is,hogy van valaki aki elrendezi a sorsunk,és ellene nem tehetünk semmit.Nem hiszek a véletlenekben,minden okkal történik,csak még nem vagyok elég bölcs,hogy megértsem és elfogadjam az okokat.
2016. márc. 7. 23:18
13/15 Attila_the_hun válasza:
" elrendezi a sorsunk,és ellene nem tehetünk semmit"
Miért akarsz egy ilyen rossz dologban hinni? Attól csal rosszabb lesz a hangulatod nem?
Abban higgy, hogy nincs felettünk hatalom. Lásd azt, hogy a világunk egy csodálatos önállóság! Lásd azt, hogy az ember a kozmosznak köszönheti a létezését és csak arra vár, hogy mi megismerjük benne önmagunk.
14/15 A kérdező kommentje:
És te uralod az életed?
2016. márc. 8. 22:52
15/15 Attila_the_hun válasza:
Nem uralni kell, hanem hasznosan megélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!