Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Fura dolog történt velem....

Lady Amanda kérdése:

Fura dolog történt velem. Véleményt pls! (égi lény)?

Figyelt kérdés

Szerelmes vagyok egy Koreai fiúba.. (sajnos plátói, mert ő engem nem ismer, mivel énekes.) (AKI FIKÁZNI AKAR EMIATT, AZ NE IS OLVASSA TOVÁBB! Nem tehetek róla, hogy pont belé szerettem bele. Elég szar ígyis ez nekem, szal légyszíves ne bántsatok emiatt kérlek.) Történt vele valamilyen gond.. (asszem a kimerültség miatt (merthogy a belet is kihajtják szegényekből)) Fájlalta a hátát, a színpadon össze is rogyott. Nagyon megviselt. A kis butája a rajongók miatt titkolta mindenki elől, és folytatta a koncerteket. Kórházba kellett mennie, nagyon megijedtem. Sírtam miatta, aggódtam. ÉS MOST JÖN A LÉNYEG! Elkezdtem érte imádkozni. Minden áldott este imádkoztam érte. Imádkoztam az Istenhez, és imádkoztam az Ő őrangyalához. (Mivel én hiszek az Istenben, az angyalokban és a szellemekben is.. Családban számtalan bizonyíték volt ezek létezésére!) Kb egy hét, vagy pár nappal több telt el, mikor történt valami nagyon érdekes.. Vázolom: Reggel fekszem a bal oldalamon, mikor hirtelen megcsap egy illat.. Egy fiatal férfi illata.. 20-25 év körüli férfié.. Mikor megcsappott, a szemem rögtön kipattant. szétnéztem, sehol senki. Becsuktam a szemem, és átfordultam a másik oldalamra.. Nem telt bele 5perc, megint érzem az illatot, megint kipattan rögtön a szemem, megint sehol senki.. (Gondolkoztam, hogy ki vagy mi lehet, és rögtön a Koreai fiú őrangyala jutott eszembe)

Nagyon érdekesnek találtam, így ráéredeztem anyumnál, (mivel vele már történt hasonló (a 2 éve elhunyt anyukája jött el hozzá egyszer, illatáról megismerte) hogy ez most szellem, vagy mi.. (bár én sejtettem, úgy éreztem a fiú őrangyala az) Azt mondta, nem tudja, de az emberek tudják, megérzik, hogy kb ki az vagy mi az ami eljött hozzájuk.. Ekkor már biztos voltam benne, hogy az ő angyala jött el hozzám, de az még mindig nem volt tiszta, hogy mit akar tőlem,igy hát elmondtam anyunak, hogy mit érzek a fiú iránt, hogy mi történt vele, és hogy minden éjszaka imádkoztam érte, éshogy szerintem az jött el hozzám, akihez imádkoztam, vagyis a fiú őrangyala. Erre azt mondta, hogy lehetséges, éshogy szerinte azért jött el hozzám, hogy tudassa velem, hogy megkapta az imáimat, és köszöni szépen, hogy imádkozom. (bár én nem a köszönetért csinálom, hanem azért, mert szeretem őt, és nem akarom, hogy baja esse. Mai napig minden nap imádkozom érte)

Kb ennyi.. Mi a véleményetek? Szerintetek is ezt jelenti? (Csak mert szerintem igen) Köszönöm hogy végigolvastad, és köszönöm a normális válaszokat előre is.

2015. jan. 18. 16:28
 1/9 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem ti az anyukáddal nagyon összeilletek, de ezzel a történettel ne nagyon dicsekedjetek másoknak, mert hülyének fognak nézni xD
2015. jan. 18. 16:32
 2/9 Uchiha Kikyou válasza:
89%
Hogy lehetsz olyasvalakibe szerelmes, akit nem is ismersz szemèlyesen?
2015. jan. 18. 17:06
 3/9 anonim válasza:
100%

1. Hany éves vagy?

2. Biztos Kpopper vagy.

3. Hat izé... Nem akarlak leszólni, de nöj fel!

Szívem, én ezt most teljes jóindulattal írok neked :)

Jelenleg te egy állom világban élsz amiből ha akarod ha nem ki kell egyszer nőni. Ahogy írtad ő egy Koreai Idol, te meg itt élsz Magyarországon Tudtommal összesen 2 körei együttes képet eddig itt Magyarországon fel. (Teen Top és a VIXX) nem hinnem.h sok esélyed lenne egy idollal kapcsolatot létesíteni. Vagy csak vegyük azt hogy te mész ki Koreába. Korea nagy ország, ha még tudod is hogy melyik városban él ott is van 30%od arra h ossze fuss vele vagy kevesebb. De Tegyük fel h ossze futsz vele van 0,0000000000001%od hogy beled is szeressen.

Adok egy tanácsot éld itt az életet itteni emberekkel mert ha a kpop vilagaba elmerulsz es abba veted az egesz tini korod akkor azt fogod 20evesen észre venni h egyaltalan nem volt tininkorod mert egsznap azt lested hogy mikor mit csinalnak kedvenceid.

2015. jan. 18. 17:09
 4/9 Legoman ***** válasza:

Eljöhetett azért is, hogy megköszönje.

De azért is jöhetett, hogy közölje veled, nincsen semmi baja és az imáid meghallgatásra kerültek. :D És persze meg is köszönte. :)

Tudom, hogy nem a köszönetért csináltad, de így illik, hogy megköszönje. Te is megköszönnéd, ha segítenének neked. :)

2015. jan. 18. 17:41
 5/9 anonim ***** válasza:
Ilyen esetekben általában az az igaz, amit érzel. Tehát ott volt a fiú őrangyala.
2015. jan. 21. 03:05
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a normális véleményeket. És mondom még egyszer, nem tehetek róla. Nem én döntöm el, hogy kit szeretek. Szerinted ez nekem nem eléggé szar? Senki sem vágyik szándékosan egy olyan szerelemre, ami nem jöhet létre. De ha nem tehetek róla, akkor mit csináljak? Nem kell ezért bántani, (tisztelet a kivételnek) így is rosszul érzem magam miatta.

Jah,és tudom, hogy valószínűleg sohasem találkoztatom vele. Tisztába vagyok azzal is, hogy nagyon kevés az esélye, hogy szeressen, valamint az utazás és a sztárélet miatt sem jöhetne létre.

És az hogy hány éves vagyok, az nem mindegy? De ha nagyon tudni akarjátok, 16.

2015. jan. 25. 11:19
 7/9 A kérdező kommentje:
És köszönöm még1x a normális válaszokat. És csak úgy megjegyezném, hogy rohadt csúnya dolog volt, hogy nagyon szemét(szépen foglamaztam) választ/okat is kaptam. Én itt megosztom veletek, idegenekkel, az egyik személyes dolgomat, erre ez a válasz. Hát kösz, nem tapostatok a lelkembe. (Tisztelet a 3-4 normál válaszolónak, nekik megy a zöld pacsi)
2015. jan. 25. 11:29
 8/9 anonim válasza:
3mas vagyok! És ereztem h gyerekesen fogsz válaszolni! De hisz ez a normális mert gyerek vagy! De én azt teljes jó indulattal írtam! Te meg azonnal támadsz... Ki gondolta volna... Na puszi!
2015. jan. 25. 20:21
 9/9 Zakurocska válasza:

Szerintem lehetséges, hogy igaz...elvileg miért is ne? :) Megköszönhette a segítségedet :)

A többiek nem rosszindulatból írták azt, amit írták (jó, voltak olyanok is, de mondjuk a hármas nem akart rosszat) csak egyszerűen nem hisznek a természetfeletti dolgokban. Én mondjuk hiszik egy okból kifolyólag....

Az a lényeg h szerintem ha hiszel benne, bármi megtörténhet és minden lehetséges! :)

2015. jan. 26. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!