Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Tudom, hogy nem ezo kérdés,...

Tudom, hogy nem ezo kérdés, de hátha segíthettek (? ) Hogyan lehet így imádkozni? Szeretnék valakit, hogy elhunyjon, olyan ima kellene, amellyel ezt ki tudom fejezni. Mit javasoltok?

Figyelt kérdés

2015. szept. 27. 18:32
 1/5 Legoman ***** válasza:

Miért akarod más halálát kívánni?

Azért, hogy ne szenvedjen, vagy csak puszta gyűlöletből?

Nem mindegy a kettő, de egyébként sincs jogod ilyenhez, mivel más szabad akaratába nem szabad beleavatkoznod.

2015. szept. 27. 18:47
 2/5 anonim ***** válasza:

Az átokból ítélem sérelmeid vannak. Honnan tudod, hogy te nem vagy átkozott?

Amíg nem fejezitek be ezt, mind el fogtok hullani.

2015. szept. 27. 19:44
 3/5 anonim ***** válasza:
Imával nem tudsz életet kioltani. Szerintem nézz utána az ima lényegének, nagyon nem tudod, hogy az micsoda.
2015. szept. 27. 19:57
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha egy szenvedő ember halálát kéred, aki bizonyosan meghal, de még életben tartják gyógyszerrel, kezelésekkel, akkor a kifejezés talán a "könnyíts a szenvedésén", vagy a "könyörülj rajta" lehet olyasmi, ami a kívánságodat kifejezi. Ha valaki halálát kívánod, mert simán csak azt akarod, dögöljön meg, akkor sehogy. Legalább is ezzel istennél házalni nem tudsz.
2015. szept. 27. 22:15
 5/5 aries 2 ***** válasza:
Ezzel Isten haragját vonod magadra...
2015. szept. 28. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!