Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Milyen agykontroll módszert...

Milyen agykontroll módszert javasoltok hogy behívjanak egy állásinterjúra?

Figyelt kérdés
Van egy nyitott állás, ami nagyon érdekel, jó önéletrajzot adtam be. Már csak arra várok, behívjanak. Egy ismerős állítólag beszél(t) is az érdekemben.

2013. aug. 28. 09:16
 1/10 anonim válasza:
65%

Semmilyent. Várd ki, hogy mi lesz; esetleg hívd fel az illetőket; vagy küldd el ismét a jelentkezésed; kérdezz rá az ismerősnél, hogy mit szóltak stb.

Ne mindenféle misztikában higgy, hanem járj utána ténylegesen a dolognak. TEGYÉL valamit a való világban.

2013. aug. 28. 09:25
 2/10 anonim ***** válasza:

Én is azt javaslom, hogy ne konkrétan agykontrollos módszereket keress, bár jók az alapelvei, de nem úgy működik, hogy szuggerálod kicsit és akkor minden oké. Én mint munkáltató örülök egy szövegtörzsben megírt sallangoktól mentes motivációs levélnek az önéletrajz mellé. Fontos, hogy ne s*ggnyalás legyen és összhangban álljon az önéletrajzzal. Néhány nap után nyugodtan hívd fel őket, hogy mikorra várható eredmény, bár én beadás előtt is javasoltam volna legalább egy telefonos megkeresést, rövid bemutatkozást.

Ha behívnak, légy nyugodt, magabiztos, de ne beképzelt. Próbálj kedves lenni, ha találsz valami közös témát, akkor nyert ügyed van. Nálam is nagyon fontos a szimpátia, akár még a képzettség is rovására mehet, de persze nem szélsőséges mértékben.

Sok sikert!

2013. aug. 28. 11:05
 3/10 anonim ***** válasza:

- Sylva-féle agykontroll, szinte minden városban oktatják már, de ennek elsajátítása, és begyakorlása, eléggé időigényes, ez esetben kissé elkésnél vele.

- Pozitív gondolkodás, mely szerint: amennyiben az a te munkahelyed, amennyiben az neked rendeltetett, akkor te fogod megkapni!!! Ha nem téged hívnak be, azt jelenti, hogy neked valami miatt az nem lenne jó. Éppen ezért lesz jobb is, csak keresni kell, valahol meg van az is, ami terád vár, ahol terád várnak!

2013. aug. 28. 11:15
 4/10 anonim ***** válasza:
28%
Az agykontoll áltudmány. Nincs értelme alkalmazni. Nem tudsz hatással lenni a külvilágra a gondolataid segítségével. Őszintén szólva nem is értem miért veszik be az emberek ezt az iszonyatos nagy marhaságot.
2013. aug. 28. 17:12
 5/10 anonim válasza:
51%
Agykontroll nem hulyeseg en is voltam agykontroll tanfolyamon es hasznos volt tanulas suzempontjabol is.
2013. aug. 30. 08:38
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
De az. Pont.
2013. aug. 30. 15:39
 7/10 anonim ***** válasza:
Elme tükre, képzeld el, hogy ott vagy az interjún. Aztán meg, hogy ott dolgozol.nekem eg csomó minden bejött már barátnőm most kezdte, s neki is.
2013. aug. 30. 23:58
 8/10 illogikal válasza:
álltudomány mi, te majom!? tudatlan féreg.
2013. aug. 31. 21:43
 9/10 anonim válasza:
Higgy magadban!!! Állítólag ezt szokták mondani, bár én sem ebben, sem semmilyen agykontrollos cuccban nem hiszek!!!
2013. szept. 4. 19:20
 10/10 anonim ***** válasza:
Szubjektív üzenetküldés és az elmetükre. De szerintem ne az legyen a cél, hogy behívjanak egy interjúra, hanem az, hogy megkapod a szuper állást.
2019. júl. 14. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!