Milyen agykontroll módszert javasoltok hogy behívjanak egy állásinterjúra?
Semmilyent. Várd ki, hogy mi lesz; esetleg hívd fel az illetőket; vagy küldd el ismét a jelentkezésed; kérdezz rá az ismerősnél, hogy mit szóltak stb.
Ne mindenféle misztikában higgy, hanem járj utána ténylegesen a dolognak. TEGYÉL valamit a való világban.
Én is azt javaslom, hogy ne konkrétan agykontrollos módszereket keress, bár jók az alapelvei, de nem úgy működik, hogy szuggerálod kicsit és akkor minden oké. Én mint munkáltató örülök egy szövegtörzsben megírt sallangoktól mentes motivációs levélnek az önéletrajz mellé. Fontos, hogy ne s*ggnyalás legyen és összhangban álljon az önéletrajzzal. Néhány nap után nyugodtan hívd fel őket, hogy mikorra várható eredmény, bár én beadás előtt is javasoltam volna legalább egy telefonos megkeresést, rövid bemutatkozást.
Ha behívnak, légy nyugodt, magabiztos, de ne beképzelt. Próbálj kedves lenni, ha találsz valami közös témát, akkor nyert ügyed van. Nálam is nagyon fontos a szimpátia, akár még a képzettség is rovására mehet, de persze nem szélsőséges mértékben.
Sok sikert!
- Sylva-féle agykontroll, szinte minden városban oktatják már, de ennek elsajátítása, és begyakorlása, eléggé időigényes, ez esetben kissé elkésnél vele.
- Pozitív gondolkodás, mely szerint: amennyiben az a te munkahelyed, amennyiben az neked rendeltetett, akkor te fogod megkapni!!! Ha nem téged hívnak be, azt jelenti, hogy neked valami miatt az nem lenne jó. Éppen ezért lesz jobb is, csak keresni kell, valahol meg van az is, ami terád vár, ahol terád várnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!