Ilyen egyszerű lenne?
A múlthetén, úgy döntöttem kipróbálom a tudat állatitól való kérdezést + az alvás kontrollt .
Lefekvés előtt, elképzeltem magam előtt 3-3-3 2-2-2 1-1-1 közben elképzeltem, hogy ellazulok. Miután ez megvolt elmondtam gondolatban, hogy olyan almot latok amiben meglátom a jövendőbelimet vagy útmutatást kapok arra, hogy hogyan találjak rá + olyan jól alszok mintha 10 órát aludtam volna és reggel 6:00 kelek.
Lás csodát reggel 6 kor kipihenten ébredtem, és nem volt szükségem egy kv.ra sem a cégnél (programozó vagyok) annak ellenére , hogy éjjel kettőkor feküdtem le.
Az almot persze nem kaptam meg, de délután mikor hazamegyek, rám irt facebook-on egy lány, hogy, találkozni szeretne velem addig addig csavargatta a dolgot míg végül az jött ki belőle, hogy szeretne a barátnőm lenni.
( A fura dolog az egészben, hogy mar vagy 4 éve ismerem, de eddig mindig húzódozott ha próbálkoztam, és több mint 1.5 éve nem tankoztunk személyesen a kifogásai miatt ... de elég gyakran beszélgettünk ... s most meg egyből lerohan és pont akkor mikor kipróbálom az Agykontroll ezen gyakorlatát. )
Írnátok hasonló elég megdöbbentő/ humoros tapasztalatokat ?
Hasonló módon találkoztam a szerelmemmel.
Megjegyzem: 4 évvel ezelott fuzott, 2 evig nem irtunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!