Szeretném veletek megosztani halálközeli (halott) élményemet. Mit gondoltok?
Akinek szíve megáll egy időre az még nem halott. Akinek néhány agysejtje még munkára képes az sem halott. Főleg azoknál, akiknél visszatér a korábbi életük emléke bármiféle szintig azok nem voltak még halottak. Én sem voltam még halott, pedig az orvosok azt mondták családomnak, hogy belőlem már nem lesz ember, mert agysejtjeim MR vizsgálat során nem mutattak semmi reakciót. Felépülésem közben újra kellett alkotnom önmagam teljesen az elejétől. Kislányaimmal együtt tanultam írni olvasni. Az én korábbi lelkem az agysejtjeim működésének leállásával elenyészett a térben. Most ez az új lélek ami keletkezett a testben semmivel sem különb a korábbinál.
Én vagyok az élő bizonyítéka, hogy nemlétezik odaát!
A "semmit" nem lehet látni, mert az nincs, zéró, nulla!
Ha maradtak emlékeid azelőttről, tehát tudod hogy ki vagy, voltál, akkor nem lehettél halott! Az emlékek néhány agysejtben is megőrződnek ha a többi el is hal.
De van egy jó hírem is. Az idegsejtek megfelelő körülmények között újraélednek! Hisz agyagi szerkezetük megmarad a testben, és újra aktiválhatók. De pusztulásukkal az emlékek törlődnek, tegát újra kell tanulniok mindent a kezdet kezdetétől.
""értelem", mint kifejezés, szintén egy emberi találmány"
Az értelem az különböző rezgések modulációjából létrejött szabad energia amit a szervezet működése során nem használ el! Ezért vagyunk képesek olyan dolgokat is megtanulni ami a létfenntartáshoz nem kapcsolódik.
"Felteszik a kérdést, mikor keletkezett az univerzum. Nem keletkezett és nem is lesz. Az univerzum csak van és változik. Nem volt. Nem lesz. Van. Nem szabadna időben elhelyezni"
Ha abból indulsz ki, hogy minden amit látsz és tapasztalsz, az csupán rezgések halmaza, a halmazok modulációja, akkor ezt a kérdést teljesen felesleges feszegetni, mert akkor a kérdés sem létezik!
A "GyIK" az a gyakran ismételt kérdések rövidítése!
Ez csak "GyK" gyakori kérdések
Egyébként az ehhez hasonló tévedésekből ered minden mendemonda, minden hipotézis.
Ha gondolod, és szeretnéd elmesélni a baleseted körülményeit, vagy esetleg vannak még hasonló talányaid, szívesen beszélgetek veled emailben is. Priviben írok egy mailcímet és ha nem áll tőled nagyon távol, tarthatjuk a kapcsolatot, megoszthatjuk egymással ügyes-bajos dolgainkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!