Szeretném veletek megosztani halálközeli (halott) élményemet. Mit gondoltok?
Én rengeteg ideig hittem a túlvilágban és hasonló dolgokban. Nagyon sokat olvastam ilyenekről. Aztán nem rég amikor édesapám váratlanul meghalt (közel 3/4 órán át próbálták újra éleszteni) akkor szinte mindent megdőlt számomra.
Nem voltam jelen, nem éreztem meg semmit, csak úgy értesítettek a hozzátartozók.
Sokszor próbáltam vele kapcsolatba lépni de semmi nem történt semmilyen szinten.
Sok év után most már úgy vagyok, hogy van az élet és van a halál.
Aki halálközeli élményeket él meg, az fél úton van és kész. Aki meghal, az szellemileg megszűnik létezni a teste csak ott marad és kész, mint amikor valaki egy albérletből kiköltözik.
Halálközelkor nem vagy halott, egyáltalán nem vagy. Ha halott lennél Jézus se hozna vissza. Nem érted a kettő közötti különbséget. A boldogság érzése ugyanazt jelenti nálam, mint nálad. De aki végig csak boldog marad nem éri csalódás se semmilyen negatív, akkor mihez képest tud viszonyítani? Ezt sem világos számodra, pedig nem véletlen, hogy egy rossz sokkal több nyomott hagy bennünk, mint több jó.
#3 Nem tudhatod biztosra, hogy halál után nincs semmi. Én nem tudom mi van halál után, fogalmam sincs. Nem vagyok biztos benne, hogy van egyáltalán vagy nincs.
Nekem is van egy véleményem: szerintem olyankor a test működése leáll, a lélek kilép a testből, és az asztrálsíkra kerül. De valami módon a lélek csak kapcsolódik a testhez, és ha hosszab ideig hagyja el a lélek a testet, ez a kötelék gyengül. Ezért van az, hogy a halál pillanatától, az idő elteltével, egyre nehezebb ujraéleszteni egy embert, mert az a kötelék a test és a lélek között gyenge, gyengül.
Lehet, hogy nem is így van ahogy a te, Kérdező elmondtad, csak így emlékszel vissza. Mondtad, hogy károsodott az agyad. Lehet, hogy nem is úgy volt ahogy leírtad, csak az agyad így emlékszik rá vagy hogyismondjam.
Voltak még olyanok akik "megélték a halált" (na ez jó... élni a halált) és teljesen más dolgokról számoltak be. Ott volt tudat valamilyen szinten. Meg érzelmek. Gondolatok is.
"A megmagyarázhatatlan dolgok, mint például a macskák, akik 300km távolságban is megtalálják, hova költözött a gazdi, azt én csak kvantumfizikával tudom magyarázni."
Csak bemagyarázod magadnak. Én is mondhatnék hasonló példákat csak éppen kutyával. Nem kell ide kvantumfizika. Némelyik állat a szagmintájáról ismeri fel a kezdij. :DDD Te a nagy semmit láttad, vagyis nem, mert nem láttad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!