Szerintem igen.
Édesanyám, nagyon szenvedett. A sok fájdalomcsillapitotol nem volt maganal, össze vissza mogyogott. De folyamatosan fájdalmai voltak ha lecsepegett az infuzioba a fajdalomcsillapito, üvöltött a fájdalomtol.
Addig nem tudttam elfogadni, hogy halálos beteg, de akkor már én is azt gondoltam, hogy megváltás lenne számára a halál.
Addig az orvos sokszor mondta nekem, hogy anyu azért van még itt mert nem tudom elengedni es reggel munka elott es delutan munka utan állandoan vele voltam.
Aznap este viszont mikor haza mentem, hivtak hogy meghalt.
Nem is sirtam, csak egyfajta megkönyebülést éreztem, hogy már nem fáj neki semmi.
Soha nem gondoltam volna hogy egyszer igy fogok erezni, nagyon ragaszkodttam hozza.
Mikor kiderült hogy beteg 6 honapot adtak neki az orvosok, de ő masfél év után ment el, és rengetegett szenvedett amit nem erdemelt meg, de miattam mindent megtett hogy tovább velem legyen.
Igen, fel. Ha az elhunyt illetőt nem a személyével azonosítod, hanem azzal a lénnyel, ami ezt a személyazonosságot magára vette a megszületésnél (inkarnáció), és most levetette. Kezeld úgy, hogy ez a lény igazából soha nem született, mindig élt, és ez a lény tőled nincsen elválasztva, csak a fizikai tapasztalat béklyója miatt hiszed azt, hogy különállóak vagytok, de ez nem igaz. S az, hogy nem tudod a halála után fizikailag hallani a hangját, érezni az illatát, látni a testét, megfogni a kezét, nem azt jelenti, hogy nem él...a halál inkább valami olyasmi, hogy az adott illető (lény!!! nem a test) "elutazott" egy olyan "helyre", ahol nem tud veled fizikai kontaktust létesíteni jelenleg. Egy a fontos...ne a személyt/testet nézd, hanem a lényt, ami a személyt és a teste használta. Ez elhunyt személy azért született meg egyrészről, hogy tanuljon, másrészről, hogy azoknak valamit megtanítson, akikkel érintkezett.
Ha ezt sikerül megértened, és megélned, akkor a halál nem lesz fájó pont az életedben, hanem inkább csak egy amolyan "váltópont" az élet meg nem szűnő folyásán, mint az elalvás naponta...ugye az is egyfajta halál és persze ébredés követi, természetesen ha az elme/szellem/lélek szempontjából vizsgáljuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!