Szoktátok kíváncsiságból kívánni a halált?
Kezdem én: Igen! :D
Már nagyon kíváncsi vagyok mi van utána, már ha van...
25/F
Ugyan az van a halál után, mint előtte.
Ahelyett, hogy a halált várod próbáld megtudni mi volt mielőtt megfogantál.
"Ugyan az van a halál után, mint előtte.
Ahelyett, hogy a halált várod próbáld megtudni mi volt mielőtt megfogantál."
Nem azt kérdeztem, hogy miben hisztek, ha nem:
"Szoktátok kíváncsiságból kívánni a halált?"
3# Én is így gondolom ezért is kérdeztem! :)
"Nyomban elmúlik a kiváncsiságod, ha egyszer úgy adódna, hogy visszahoznak a klinikai halálból."
Történt már ilyen egyszer, de ettől függetlenül még mindig kíváncsi vagyok!
22:38-as vagyok (#3)
Nem vagyok szkeptikus.
Az előző kommentem úgy értsd, hogy azt kéne megtudni, hol voltál, és ott mi volt, mielőtt leszülettél a földre.
Nem kívántam még sose a halált, csak el gondolkoztam rajta sokszor, hogy mi lehet utána.
Amikor szkeptikusként gondoltam bele, hogy mi lehet a halál után akkor az futott végig a fejemben, hogy az kizárt hogy nincs semmi utána amikor én most itt vagyok, és létezem, szóval nekem fejtörést okoz az ilyen primitív gondolkodás :)
Amikor pedig úgy gondoltam bele, hogy bármi lehet akkor sok minden eszembe jutott, de senki se találja ki, hogy pont mi van a halál után.
Szoktam, de nem kíváncsiságból, hanem mert ez az élet értelme.
Amikor nagyon rossz nekünk, sokszor meg akarunk halni. Nem véletlenül. A lelkünk mélyén nagyon is tudjuk, hogy ott sokkal jobb nekünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!