Csak kíváncsiságból: ha néztek egy filmet, figyelni szoktatok a szinkronra?
Figyelt kérdés
Én ha valamelyik filmben egy kifejezetten kellemes hangra leszek figyelmes, mindig megnézem, ki a hang eredeti gazdája - illetve akkor is, ha nagyon rossz. Az ismerőseim már-már bolondnak tartják ezt a szokásom, hogy gyakorlatilag a reklámokban is felismerem az embereket a hangjuk által. Arra lennék kíváncsi, hogy egyedül vagyok-e ezzel? :D2013. jún. 20. 20:39
1/6 anonim válasza:
engem nem nagyon szoktak az ilyesféle dolgok érdekelni, de szerintem ezzel a szokásoddal nincs nagy baj, mert ha nézek egy filmet és van benne egy ismerős szinkronhang, akkr néha még az sem ugrik be, hogy melyik filmben, melyik szereplőnek volt ilyen hangja. és ez néha nagyon idegesítő
2/6 anonim válasza:
Hát téged ez érdekel :) Én a film zenéjével vagyok így :D
3/6 anonim válasza:
Én személy szerint nem nézek filmet szinkronnal.
Kizárólag felirattal.
4/6 anonim válasza:
Én is valahogy így vagyok ezzel -- sőt, általában bármit nézek, csak félig tudok magára a fő műre koncentrálni, mert állandóan a stúdióban álldogáló szinkronszínészeket képzelem magam elé. De ez inkább a bénább szinkronok esetében van így.
5/6 anonim válasza:
Én is mindig felfigyelek erre. Nővéremet egyből azzal szekálom, hogy "hallod ez Yx hangja!" :) aztán "tééényleeg". na erre is csak én figyelhetek, ő nem :D
6/6 A kérdező kommentje:
Én is így vagyok vele, nagyon meg szoktam örülni egy-egy ismerős hangnak :D
2013. jún. 23. 12:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!