Megmagyarázhatatlanul vonz egy hely, ahol még soha nem jártam, miért lehet ez?
Nem tartom senkinél különlegesebbnek önmagamat, bizonyára mások is sokan éreznek/éreztek már így.
Csak a kérdést tudom ismételni, engem az érdekel, hogy milyen magyarázata(i) lehet(nek) ennek? Ennek, hogy vonz egy konkrét régió konrét országának konkrét városa? Soha nem jártam ott. Nincs családi kötődés sem a helyhez, amiről tudnék. És bár szép hely, aminek valaha csak a szépsége és történelme érdekelt volna, egy 10-es listán mondjuk 10. helyen, az idők folyamán szépen lassan kúszott előre a listán, és az utóbbi egy évben egyre felgyorsult ez a folyamat. Pedig semmi olyan változás nem történt, amiről tudnék. A kultúra is teljesen más, ami ugyan felkelti az érdeklődésemet, mint kíváncsi kívülállóét, de az eszem elutasítja a benne történő életet - míg a szívem megdobban a gondolatra. Talán van ott valami (vagy valaki??) amivel kapcsolatba kell lépnem, látnom kell, megismernem, nem is tudom... Lehetséges ez?
Én óvodás korom óta vágyom egy helyre, és most 42 vagyok.
SOkan vannak ezzel így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!