Te ki mernél menni?
Figyelt kérdés
Egy elmennél EGYEDÜL egy éjszakára egy idegen (tehát általad még nem bejárt, meglátogatott) erdőbe sátrazni?
Tegyük fel, hogy nincs medve, farkas az erdőben, tehát ezektől nem kell félni.
Okokat pls.! :-)
2016. jan. 30. 21:24
11/24 anonim válasza:
Le a kalappal előtted. Nem sokan bírnák ki az erdőt. Pláne, hogy ott nőttél fel.
12/24 anonim válasza:
"Nem sokan bírnák ki az erdőt. Pláne, hogy ott nőttél fel."
Ez most eléggé kétértelműre sikeredett. xD
13/24 anonim válasza:
Egyébként én is az erdőben nőttem fel, legalábbis fogjuk rá. Nagyapám állatokat terelt én pedig be segítettem. Néha tehenek juhok meg ilyenek. Egy éjszaka az erdőben nekem semmiség. Még a gombafajokat is ismerem, pecázásban pedig verhetetlen vagyok. A farkasokat nem bánnám, de a medvékre rágyújtanám az erdőt. Persze az is igaz, hogy egyáltalán vannak-e medvék Magyarországon akármelyik erdőben. A macskák. Hát azok nagyon veszélyes dögök.
14/24 anonim válasza:
De az is igaz, hogy számítógép zseni vagyok és láttam az éhezők viadalát is, de nagyon szar volt az egész. Legalább, ha horror lett volna azt mondtam volna, hogy "na adok rá 10/1-et.
15/24 anonim válasza:
Egyébként kérdező, ha ott lennél egyedül az erdőben farkasok között én nem félnék.
16/24 anonim válasza:
Most már elég. Túltoltad bőven.
18/24 anonim válasza:
Azt hittem, hogy ez egy olyan oldal, ahol az emberek magukban beszélgethetnek éjnek idején.
19/24 anonim válasza:
(Azt viszont nem ide kell.)
(Napló, blog...stb.) ;D
20/24 anonim válasza:
01:21 úgy látszik ma sem tudok aludni. De sebaj holnap is van éjszaka!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!