Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Te ki mernél menni?

Te ki mernél menni?

Figyelt kérdés

Egy elmennél EGYEDÜL egy éjszakára egy idegen (tehát általad még nem bejárt, meglátogatott) erdőbe sátrazni?

Tegyük fel, hogy nincs medve, farkas az erdőben, tehát ezektől nem kell félni.

Okokat pls.! :-)

2016. jan. 30. 21:24
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Ha tényleg egyedül leszek az egész erdőben, akkor persze. Ha egyedül vagyok, akkor nincs kitől/mitől félni.
2016. jan. 30. 21:26
 2/24 anonim ***** válasza:
Ha nincs hideg és a talaj nem göröngyös, akkor igen.
2016. jan. 30. 21:28
 3/24 Legoman ***** válasza:

Persze, hogy elmennék. :D

Nagyon jó lenne. :)

2016. jan. 30. 21:44
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
Számtalanszor megtettem. Nem azért mentem, hogy ott aludjak, csak tovább maradtam, mint gondoltam, és közben rám esteledett. Sátor szinte sohasem volt nálam, a földön aludtam. Egyszer egy, a kicsinyeit féltő koca megkergetett, akkor egy fán éjszakáztam. Az övemmel kötöztem magam a fához, hogy ha elalszom, ne essek le. Amikor pitymallott kb 15 méterre megláttam az erdészkunyhó tetejét. Képzelheted, hogy elkerítettem magamban! 15 voltam akkor.
2016. jan. 30. 21:50
 5/24 anonim válasza:
37%
utolsó túl sokszor látta az éhezők viadalát
2016. jan. 30. 21:52
 6/24 anonim ***** válasza:
51%
Simán! Nálam a félelem pillanatig tart és az éjszakát is imádom. Egyedül pedig pláne szeretek lenni. Imádom a csend hangját a sötét éljt. Nagy poén lehet egyedül lenni az erdőben és halálra rémülni. A sátrat nem szeretem, inkább az éjt és az esőt villámlást egyszerre. Az eső is ott van a top10-es listámon.
2016. jan. 30. 22:11
 7/24 anonim ***** válasza:
Satírozni még sose voltam, mert fárasztó sátrat verni.
2016. jan. 30. 22:13
 8/24 anonim ***** válasza:
Halálra verném!
2016. jan. 30. 22:13
 9/24 anonim ***** válasza:
0%
Egyébként utálom a medvéket, macskákat, pingvineket és a többi szerencsétlen csúszómászót. Mindet pusztítanám!
2016. jan. 30. 22:16
 10/24 anonim ***** válasza:
100%

"utolsó túl sokszor látta az éhezők viadalát"

Egyetlen egyszer sem láttam. 57 évesen megválogatom, mit nézek meg azon ritka alkalmakkor, amikor éppen bekapcsolom a TV-t. Sokat jártam az erdőt gyerek- és fiatal koromban. Én nem a számítógép zsinórjaiba gabalyodva cseperedtem fel, hanem a város utcáin, és a környező erdőkben, vagy láposokon.

2016. jan. 30. 23:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!