Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Te föl mernél menni Budapestre...

Te föl mernél menni Budapestre, egy olyan emberrel akit te nem ismersz, csak a testvéred?

Figyelt kérdés

Bátyámhoz utaznék föl Pestre az ünnepek után a maradék szünetben, és azt mondta, hogy az egyik munkatársa úgy is akkor megy vissza autóval és hogy menjek vele, hogy ne kelljen vonatoznom, olcsóbb is, meg még soha nem is utaztam vonaton egyedül. Pesten se jártam soha.

Ti mit csinálnátok? Beülnél egy neked idegen autójába és fölmennél vele Pestre? Vagy inkább választanád a vonatot?

A pasi 33 éves. Bátyám szerint megbízhatok benne, és külön szólt is neki, hogy viselkedjen, mert tudja, hogy elég félénkecske vagyok.

L/19

2015. dec. 25. 21:10
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha bátyám ismeri, illetve megbízik benne, akkor igen.:)
2015. dec. 25. 21:18
 2/9 anonim ***** válasza:
Igen. Ha a bátyád bízik benne meg előre szólt is neki, akkor nem gondolom, hogy baj lenne. :)
2015. dec. 25. 21:18
 3/9 anonim ***** válasza:

Szerintem ezt nem illik.

Ha a bátyád (aki gondolom, 20-21 éves lehet, marha tapasztalatlan) annyira atyáskodni akar, akkor minimum jöjjön el ő is a hapsival (aki viszont talán mostanság akarja kiélvezni utolsó éveit kötelezettségek nélkül, és bár talán nem is erőszakoskodna, de mindenképp nyomulna, célozgatna, ami kellemetlenül érintene téged).

2015. dec. 25. 21:23
 4/9 anonim ***** válasza:
Kár ezt túlagyalni. Egy fuvar, ennyi. Sokan telekocsiznak, ami azt jelenti hogy vadidegenekkel utaznak, csak azért mert olcsóbb. Na én ennek nem vagyok a híve, de ha a bátyám szervez nekem fuvart egy ismerősével, akkor abszolút bíznék benne... Milyen világot élünk, hogy már senki nem közeledik bizalommal a másik felé?
2015. dec. 25. 21:29
 5/9 anonim ***** válasza:

" külön szólt is neki, hogy viselkedjen, mert tudja, hogy elég félénkecske vagyok"

ha szólt is neki, mert azért vannak viccesebb figurák ez tény :D akkor nem kell megijedned, menjél bátran :)

2015. dec. 25. 21:42
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha tesód ismeri, akkor igen. Egy normális 30-as meg alapból nem mászik rá tinikre.
2015. dec. 25. 21:57
 7/9 anonim ***** válasza:
Egyébként mi olyan rohadtul komplikált a vonaton? Veszel egy jegyet, felszállsz, utazol, leszállsz.
2015. dec. 26. 01:03
 8/9 A kérdező kommentje:
3-as válaszoló, a bátyám 25 éves.
2015. dec. 26. 08:17
 9/9 anonim ***** válasza:
Igen.
2015. dec. 26. 08:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!