Ha nem hiszek istenben a pokolra jutok?
Szerintem az hülyeség, hogy isten teremtette a földet. XD de meg vagyok keresztelve. Akkor a pokolra jutok?
(a hívőktől bocsi.)
Trollkondas ,en nem tudok mindent ,nem is hiszem ezt magamrol ,innentol kezdve felesleges engem piszkalnod es kiosztanod! Ez mar szemelyeskedes ,amit te csinalsz! En sem hulyeztelek le ,en csak azt mondtam ,hogy a karma tevtanitas, es altalanossagba elmondhato ,hogy a New Age mozgalom ,az egy tevtanitas ,es nem egyeztetheto ossze a Bibliaval. De hulyenek/okoskodonak nem neveztelek,szoval te se cseszegess engem !
A peldat meg azert irtam le ,hogy kb. megertsek az ateistak is, hogy ha nem kernek Istenbol ,miert nem kerulhetnek Hozza.
Tehat utoljara mondom : NE SZEMELYESKEDJ MERT NINCS HOZZA JOGOD! A masik:azert nem irok hosszabban ,mert per pill mas kotelessegem kot le . (Epp az utolso allamvizsgamra keszulok ,es amit irni fogok ,nem 3 sor lesz.)
D.
Egyébként ,Trollkondás, mielőtt megtértem volna, én is New Age-er voltam, mint te, és ugyanazt gondoltam, amit te, hogy a karma az működik, és hogy van reinkarnáció, stb. De rájöttem, hogy ez tévtan, és csak egy pótszer, Isten helyettesítésére,és mint ilyen, veszélyes!
D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!