Ti is érzitek? Kifejtés a leírásban.
Egy ideje érzek már egy belső sürgetést, hogy meneküljek innen, amíg tudok, külföldre. Egy ideig azt hittem, csak annak a hatása, hogy tényleg nagyon akarok menni, azonban tegnap kiderült, hogy tőlem függetlenül négy másik ismerősöm is ugyanezt érzi, és közülük legalább ketten nem is szándékozták sosem elhagyni az országot.
Ti is érzitek a "vörös tavasz" közeledtét?
Barátom van ezen a véleményen.
Azért az már valamit elmond, hogy egy férfi ilyeneket mondva akar lelépni az országból: elege van a nőgyűlöletből, a szakmunkások lenézésből, a kétkezi munka lenézésből, a szűklátókörűségből.
Márciustól kezd egy Új-zélandi munkahelyen. Én pár hónapra rá követem.
Nagyon sajnálom, szeretem a magyar nyelvet, az ország tájait, de tényleg, ami itt megy az kriminális.
Remélem, kérdező, te is megtalálod a célzott országot.
Bár én tervezem, hogy visszatérek ide.
De gyereket- főleg lányt, én itt nem akarok nevelni.
en kulfoldon elek, de valaki azt mondta nekem, hogy nem fogok tudni hazamenni egy darabig. tobbet nem arult el sajnos, csak ilyen sejtelmesen kisokkoltam belolem a ... is.
amugy te hiszel a voros tavaszban? vilaghaboru lesz (jooo, oke, tudom, "mar van", de hogy ez bedurvul? tenyleg olyan lesz, vagy durvabb mint a II. vh?) mindenesetre eleg kielezett a politikai helyzet, es lehangolo az altalanos kozhangulat. de mit is tehetnenk? csak a valtozas orok, az meg neha faj. remelem a legjobbakat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!