Ez mi/ki? Egy női arc, kihangsúlyozva a telt száj, és két helyen is találkoztam velük. Képek linkje leírásban. A másik pár figura, amikkel egy videóban találkoztam. Ui. : A jelentésére is szükségem lenne, köszii
Az első egy szimpla falfirkának tűnik.
A másodikon meg Slendermant ábrázoló rajzok láthatók. elég sokan szeretik őt rajzolgatni, mivel egy nagyon menő karakter. Ő az egyetlen természetfeletti lény kinek mindig elegáns a megjelenése :D
Első válaszoló:Slenderman oda van írva a kulcsszavakhoz,de pl az a zöld ammeg mi? :)
A falfirka meg csak nekem hasonlít az egyik rajzra a Slendermanasek között?
Ja és az egyik rajzon van egy hinta/akasztófa :O
Bocsi, a kulcsszavakat nem néztem :D
Amúgy a két arc pontosan annyira hasonlít egymásra, mint bármely béna arcábrázolásra. Szóval nem kell bennük párhuzamot keresni.
A háttérben az valószínűleg egy hinta, ami a játszóterek akarja szimbolizálni. Vagy akár lehet a polinéziai hintaember is ami épp csak arra járt. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!