Ti, vagy ismerőseitek találkoztatok-e már furcsa mondhatni természet feletti dolgokkal? Elmesélem a családomban, és ismerősömmel mi történt.
A családomban mikor meghalt nagyapám 10 éve, temetésen a síron ugye vannak a szalagok, amiket hozzátartozók,barátok szoktak a család nevében csináltatni azokat tűvel szokták fel tűzni.Mikor lekerültek a sírról ezek a dolgok,nagymamámék haza vitték a saját szalagunkról a tűt,nem is tudom minek,de onnantól kezdve fura dolgok voltak a házban.Szekrény magától bezáródott, nagymamám mikor magába volt otthon érezte más jelenlétét.Nagyapám cipője a cipő tartóról úgy volt le véve, ahogyan mindig az ajtó előtt hagyta.Ebben az az érdekes,hogy addig a 2-3 napig tartottak míg a tűt vissza nem rakták a sírjára.
Az ismerősöm házában elég érdekes "szellem" vagy lehetne valami angyanlnak is mondani ami elő fordul a mai napig nála. Egy kalapos férfi.
Lent a nappalijukban, nem egy olyan személy vette észre,aki sose járt náluk,hogy egy kalapos férfi ül a fotelban. Mindezt elsőnek úgy tudták meg,hogy ment egy vendég, és lement a pincébe az ismerőshöz mire ő meg kérdezte, hogy honnan tudta,hogy itt van
Mire ő úgy tett neki a dédnagypapád mondta,aki a nappaliban ül.(Az ismerős nem is tudta mit mondjon) De ezt nem csak ez a személy látta,pont ugyan így volt,mikor a szomszéd kisgyerek kereste és ő is csak azt mondta,az fekete kalapos bácsi mondta merre van. A kezdetleges esettől fogva fordul vele olyan dolog elő, hogy fürdés közben érezte, hogy egy finom kéz megsimogatja a vállát.Ahogyan mindig is hallom tőle, érzi,hogy valami nagyon jó energiát érez azóta.
Nem tudom ki mit fog gondolni,de én ezek óta hiszek az ehhez hasonló dolgokban.
Nem jó, ha babonás hittel fordulunk ezekhez a dolgokhoz.
A halál után van élet, ezt már nagyon régóta tudjuk.
Ezek a jelenségek arra utalnak, hogy vannak olyanok, akik "itt ragadtak" a haláluk után, nem mertek átmenni a "fénybe".
Imádkozni kell értük, és kérni Jézust, hogy segítsen nekik is átjutni a túlvilágba, ahol a helyük.
Itt csak szenvednek, de a hittel elmondott ima segíthet nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!