Ilyen érzés lehet meghalni vagy ez valami más volt?
Nem igazán tudom, hogy jó helyre írom-e ki ezt, de talán okés.
Szóval a héten történt ez a bizonyos esemény. Az ágyamon feküdtem, még nyújtózkodtam egy kicsit.
Aztán ilyen fura szorító érzés tört rám a mellkasom körül és kiterjedt mindenhova. Mintha meg lettem volna kötözve. A világos szoba elkezdett egyre jobban sötétülni és nem tudom miért, de láttam olyan tárgyakat is a szobában, amik nem voltak ott, nem volt értelmük (hallucináció?).
Józan voltam, mert szabályosan küzdöttem belül az ellen, hogy el ne sötétüljön minden, el ne veszítsem az eszméleten vagy ami jött volna. Habár mozdulni és levegőt venni nem tudtam. Nagyon ijesztő volt.
Aztán ahogy jött, úgy el is múlt és minden "újra" világos lett körülöttem.
Lehetséges, hogy akkor, ott valamiért majdnem meghaltam?
Vagy ilyesmi nem fordulhat elő és más volt ez?
Nincs viszonyítási alap, ugyanis nem tudni, milyen érzés meghalni.
Aki állítja, hogy tudja, hazudik.
Ahhoz, hogy elmondani tudná, kéne, hogy éljen. Aki viszont él, nem tudja, mert nem tudhatja, milyen meghalni, hiszen él.
.
Nagy valószinüséggel mindenkinek más és más érzés meghalni.
Lehet, aki boldogan várja a számára megváltó halált, ugyanakkor mást félelemmel tölthet el a halál pillanatának tudata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!