Mikor derítik már ki végre a tudósok azt hogy mi vár ránk a halálunk után?
Nem értelek!
Tudtommal a tudósok azt várják, hogy te mikor térsz vissza "odaátról", és elmondod nekünk, hogy ott mi vár ránk!!!
"A tudomány materialista alapokon nyugszik, így HA vár is ránk valami utána az nem a tudomány asztala."
Sajnos jelenleg igen, csak sajnos éppen ez a nézet határolja be a tudományt.
"Tudtommal a tudósok azt várják, hogy te mikor térsz vissza "odaátról", és elmondod nekünk, hogy ott mi vár ránk!!!"
Sokan visszatértek már onnan, egyre többen. Most azon folyik a vita, hogy az "odaátnak" tekinthető-e, vagy még "ideátnak" egy másik tudatállapotban.
A relativitás elmélet szerint anyag nem keletkezik és nem vész el, csak átalakul. E=MC2, azaz az anyagból energia és az energiából anyag lehet. Ez Einstein elmélete, melyet általánosságban elfogadnak.
Na már most, mi is anyagból és energiából vagyunk, a tudatunk tulajdonképpen energia, és anyag az agyunk. Ez nem vész el, csak átalakul...
Einstein relativitás elmélete alapján tehát lehetséges a halál utáni élet, sőt egyenesen következik belőle.
Egyszeru kerdes.
A tudosok soha nem deritik ki, ezzel a vallasok foglalkoznak. Jo, a tudomany is vallas, ez a masik valasz a kerdesedre, a tudomany szerint ' semmi'.
Szerintem mi a bolcs, leszarni ezt a kerdest. Elvben fontos, a gyakorlatban csak ellentmondo infokat talalhatsz errol (menny, pokol, reinkarnacio.. ) de ugysem tudjuk meg ido elott :)
Tippelhetsz mint a lottón.
#9 Nos, mostmár ki adtad magadból a felgyülemlett feszültséget? Mégis honnan a vasporosból tudnád ilyen biztosan?
"ennek ellenére egész nap itt ülnek és mániákusan ezt hajtogatják."
És te itt vagy egész nap és megfigyelés alatt tartasz minket? Nem ülök én egész nap a nyakadon, hogy ilyeneket feltételez rólam. Azt kell megérteni, hogy mindenkinek különvéleménye van, ami feltehetőleg ütközik a tiéddel, ezt vagy elfogadod és tovább lépsz, vagy mész tüntetni a parlament előtt, hogy hozzanak olyan törvényt, amiben senki nem mondhat olyasmit, ami nem egyezik a világnézeteddel. Engem például nem nagyon érdekel mit csinálsz, ezek után meg pláne nem.
19# remèlem tudod,hogy idôszámításunk előtt is voltak emberek.:)
amúgy szerintem nincsen semmi a halál után,de nyilvan nagyon jó lenne ha tèvednèk.amikor meghal egy szerettünk,akkor utána az ember elkezd remènykedni,hogy hátha egy jobb helyen van,valamint mèg találkozhatunk ha èn is meghalok.ez egy jó kapaszkodó,amikor halottunk van.
de szerintem nincsen semmi a halál után, èppen ezèrt èljetek a mának,hasznaljátok ki az egyutt toltott idot a szereteitekkel. nem tudhatni mikor lesz az utolsó napunk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!