Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogyan tudnák beszélni a...

Hogyan tudnák beszélni a halottakkal?

Figyelt kérdés
Nem viccből és szórakozásból írtam ki a kérdést, komoly válaszokat szeretnék!

2015. dec. 3. 23:05
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Sehogy.
2015. dec. 4. 10:26
 12/22 anonim ***** válasza:
Sehogy sem tudsz velük beszélni.
2015. dec. 4. 11:08
 13/22 anonim ***** válasza:

A legrosszabb amit tehetsz magaddal, ha belebonyolódsz az okkultizmusba!!

Ne játssz vele, a szellemvilág komolyan gondolja azt amit mi teszünk!

Egyébként soha nem a halottak válaszolnak az idézésekre hanem

Démoni lények,akkor is ha halottnak vagy más egyébnek pl. segítő Angyalnak adja ki magát!

Súlyos megszállottság lehet ezekből a szeánszokból, és bármely okkult dologból-pl. Tarot kártyázásból is!

Ismerem ezt az oldalt - tapasztalatból mondom!

2015. dec. 4. 16:12
 14/22 A kérdező kommentje:
Értem :/
2015. dec. 4. 20:01
 15/22 Amarok Tonrar ***** válasza:

"A legrosszabb amit tehetsz magaddal, ha belebonyolódsz az okkultizmusba!!

Ne játssz vele, a szellemvilág komolyan gondolja azt amit mi teszünk!

Egyébként soha nem a halottak válaszolnak az idézésekre hanem

Démoni lények,akkor is ha halottnak vagy más egyébnek pl. segítő Angyalnak adja ki magát!

Súlyos megszállottság lehet ezekből a szeánszokból, és bármely okkult dologból-pl. Tarot kártyázásból is!

Ismerem ezt az oldalt - tapasztalatból mondom!"

Én el tudom indítani a Photoshop-ot. A teljesen alapvető funkcióin kívül semmihez sem értek benne, de sejtéseim vannak. Ezek alapján én ismerem a Photoshop-ot?

Az okkultizmushoz ész kell, felfogókészség, tanulási hajlam, információszűrés és néha kötélidegek. Ne fogjunk már mindig, mindent a démonokra. Tarot-val se foglalkozzon az, aki hajlamos az addikcióra, mert gyenge az akarata, és inkább egy eszköz kezébe adja a döntéseket. Amit leírtál, mind emberi hiba. Alul tájékozottság vagy emberi hibák.

Abban mélységesen egyetértek, hogy a kérdező ne próbáljon "beszélni a halottakkal".

2015. dec. 4. 20:04
 16/22 anonim ***** válasza:

Kedves Amarok Tonrar! 13-as vagyok!

És mindenki aki okkultizmussal foglalkozik és mást is belevisz vagy csak pozitívan nyilatkozik ezekről a dolgokról vagy úgy állítja be hogy nem veszélyes!

Miért nem mondjátok el, hogy bármilyen okkult segítségért CSERÉBE felajánlod a LELKEDET, vagy fel

KELL ajánlanod a LELKEDET!!!!

A Tarot kirakási módszerei is - asztalon végzett mágia!

Az egész okkultizmus és ezotéria Isten szeretete elleni bűn!!!

2015. dec. 5. 17:25
 17/22 Amarok Tonrar ***** válasza:

"És mindenki aki okkultizmussal foglalkozik és mást is belevisz vagy csak pozitívan nyilatkozik ezekről a dolgokról vagy úgy állítja be hogy nem veszélyes!

Miért nem mondjátok el, hogy bármilyen okkult segítségért CSERÉBE felajánlod a LELKEDET, vagy fel

KELL ajánlanod a LELKEDET!!!!

A Tarot kirakási módszerei is - asztalon végzett mágia!

Az egész okkultizmus és ezotéria Isten szeretete elleni bűn!!!

"

Lássuk sorban:

Nem nyilatkoztam pozitívan, de talán nem fogalmaztam elég pontosan. Vannak követelmények, amik nélkül nekivágni ostobaság, és vagy nem visz sehova, vagy bajba. Az okkultizmus nem csak démonidézésből és átkokból áll, ha ezzel nem vagy tisztában, akkor miért mondod, hogy ismered?

A lelkemet nem ajánlhatom fel, mivel nem az enyém. De ha tenném se adhatnám át, nincs felette hatalmam, és senki másnak sem. Mondhatni én vagyok a lelkem eszköze, a gondolataim, az érzéseim, a húsom, és nem a lelkem van a húsomért. Ezekkel tapasztalok. A húsomat tönkre tehetem, vagy eladhatom kedvemre, a lelkemet nem. Más szintén nem tudja elragadni tőlem, az annyira lenne abszurd (mivel ahogy látom vallásos vagy), mintha te kijelentenéd, hogy képes vagy megölni Istent. Vagy bármely teremtő erőt.

A Tarot egy játék. Aki komolyan veszi és a rabja lesz, azt csinálja, amit a dohányosok, alkoholisták vagy egyéb kábszerfüggők.

Ezt külön ki kell emelnem:

"Az egész okkultizmus és ezotéria Isten szeretete elleni bűn!!!"

Ha tisztában vagy a szavak jelentésével, akkor titkos/belső tudást jelent. A keresztény vallásban nincs ilyen? Nincs mágia és avatások? Láttál már katolikus papot, vagy házszentelést?

Egyébként melyik isten elleni? Nagy betűvel írtad, tehát felteszem a keresztényre gondolsz. Ő a zsidók istene, Izrael népe az övé. "Én vagyok az Örökkévaló, a te Istened, aki kihoztalak téged Egyiptom földjéből, (a) szolgaság házából. Ne legyen(ek) neked más istene(i)d énelőttem." Én nem vagyok zsidó. De várj csak, mi is az a kabbala? Zsidó mágia? Akkor mindenki istentagadó? Mi van a gyógyítással, áldásokkal? Szeretet ellen való bűn másnak segíteni? Az okkultisták elsősorban filozófusok, akik jó esetben a tudást átültetik gyakorlatba is. Nem lehet őket automatikusan jónak, vagy rossznak bélyegezni. Minden keresztény automatikusan jó, vagy gonosz?

Ha van kedved, nyugodtan válaszolj nekem ezekre. Nem gúnyolódom veled, csupán érdeklődöm.

2015. dec. 5. 19:23
 18/22 anonim válasza:
Ti komolyan elhiszitek amiket ide irtok, vagy csak egymast hulyititek? Amugy nagyon jokat nevetek irjatok meg.
2015. dec. 5. 22:29
 19/22 A kérdező kommentje:
:OO
2015. dec. 5. 22:33
 20/22 anonim ***** válasza:

Örülök hogy jókat nevetsz rajtunk - legalább Te kimaradsz ebből! :)

2015. dec. 6. 22:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!