Hogyan tudnék beszélni a nagymamámmal?
Figyelt kérdés
Közel egy éve meghalt az én szeretett nagyim. Végig ott voltam vele, a betegsége alatt, a halála előtti napokon és a halála napján is. Isteni történet az övé, mert hívő ember volt, és pont Nagypénteken távozott el tőlünk. Nagyon szeretnék vele utoljára beszélni! Vagy nem is beszélni, csak álmomba látni, ahogy tanácsot ad. Csak üzenjen valamit! Bármit! Hogyan tudnék vele kommunikálni?2015. márc. 22. 18:36
1/8 anonim válasza:
Nekem van ilyen kepessegem, mit uzensz neki? ird meg privatban
2/8 anonim válasza:
Nagyon szeretné, boldog legyél.
3/8 anonim válasza:
Miért nem akar veled kommunikálni?Mert nen
5/8 anonim válasza:
Ő lett Lucifer Júliája xD
Vagy a sátán kutyája
6/8 anonim válasza:
okostelefonnal messzebb lehet telefonálni mint a vonalassal, próbáld avval lásd itt: https://www.youtube.com/watch?v=_zMFC4dd10w
8/8 anonim válasza:
Egy ember tudja tartani vele a kapcsolatot az pedig Lucifer-666
Bizony az öreg sátánista volt Biblia a nagyidnál csak vicc könyvnek számított.
Nyugodjon békében :( 666
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!