Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Jó úton haladok a vonzás...

Jó úton haladok a vonzás törvényben?

Figyelt kérdés
Mostanában kezdtem el alkalmazni, nagyon koncentrálok arra a dologra amit nagyon szeretnék és sokszor kértem egy jelet hogy jó úton haladok e. És mindig kaptam egy választ, ahhoz a dologhoz kapcsolódott amire vágyom. Szerintetek akkor jó úton haladok?

2015. dec. 3. 20:14
 1/8 Legoman ***** válasza:
Ha kérsz, az univerzum válaszol, mindig. Neked már csak el kell fogadnod.
2015. dec. 3. 20:27
 2/8 A kérdező kommentje:
Én nagyon örülök neki, mert csak bíztat meg erőt ad hogy igen is mintha úton lenne a dolog:))
2015. dec. 3. 20:36
 3/8 anonim ***** válasza:
Én még nem beszéltem soha az univerzummal, mert nem nagyon beszélem a kül-földi galaktikus nyelvet. Hiába koncentrálsz valamire, ha közben a kisujjadat se mozgatod meg. A kisebb sikerélményeidet pedig foghatod a vonzástör vényeire, ahogy jól esik. És úgy gondolom semelyikünk rajtad kívül nem tudja biztosra, hogy jó úton haladsz, de bizonyára haladsz valamerre.
2015. dec. 3. 22:53
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha tényleg ad neki erőt ahhoz, amit szeretne akkor hadd csinálja. Épp ez lenne a lényege mindennek, amiben hinni lehet nem? :)
2015. dec. 4. 00:00
 5/8 anonim ***** válasza:

eleve el kell hinni hogy az neked már megvan, azt az örömöt kell érezni, akkor vagy azon a rezgésen..

szóval a feltételesmódú gondolodás eleve halott ügy,

valamint, az hogy hogy abban hiszel, hogy úon van hozzád, akkor ezt is vonzod be hogy úton legyen hozzád, ergo soha nem ér oda, csak úton van..

meg nem is vágyni kell, hanem HINNI azt, hogy már a tied.

amit nem tudsz elhinni hogy megérdemled, valóban megkapod, az megint halott ügy.

2015. dec. 4. 00:07
 6/8 Seggszonda ***** válasza:
hogy te mekkora kecibuta vagy
2015. dec. 4. 15:06
 7/8 anonim ***** válasza:
A vonzás törvénye kitaláció, a gyakorlatban természetesen nem működik.
2015. dec. 4. 17:16
 8/8 anonim válasza:

Szerintem is működik, tervezni kell, menet közbe akkor úgy is jönni fognak a dolgok.

De csak ha negatív oldalát nézzük akkor múltkor kis híján majd hogy nem el csapott egy autó :S

2015. dec. 6. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!