Hogyan kell bevonzani dolgokat?
3 kérdésem van
1.Hogyan kell bevonzani dolgokat
2.Ha azt vonzom be hogy híres énekes leszek az leszek?
3.Miket lehet bevonzani?
Szerintem korlatozva ugyan de be lehet "vonzani" bizonyos dolgokat. Azt kell gondolni, hogy sikerulni fog az,amit eltervezunk, meg kell tennuk a kello lepeseket az erdekeben, kitartoaknak kell lennunk es persze realisnak kell, hogy a celunk legyen.
Ha van tehetseged az enekleshez, fejleszted, akkor lehetsz hires. Legalabbis az a kezdeshez jo. Viszont a showbiznisz egy eleg rizikos terulet, sokakon kell atgazolnod es sok "segget kell kinyalnod" ha az az almod, hogy hires legy.
Szerintem csakis olyan dolgokat lehet bevonzani amelyek elkepzelhetoke a jelenlegi eletedben, helyzetedben.
1. Mágnessel.
2. Értelmezhetetlen a kérdés.
3. (Nem túl nagy) fémtárgyakat.
nem szabad nagyon akarni
csak rágondolsz és utána elengeded
nekem még tudatosan sosem jött össze csak érzelmi alapon
Kedves 5-ös!
Látom nyilvan hogy nem erted a kerdest akkor meg ne irj olyanokat hogy nem ertelmezheto a kerdes mert igenis az ahogy latod mert tobb ember irt ra ERTELMES valaszokat.
Arrol meg senki sem tehet hogy te a vonzasnak csak az egyik ertelmet erted a masikat nem.
De elmondom hogy meg erthesd:ha sokat gondolsz valamire akkor megtortenik de ha tizmillioszoros napokon gondolsz ezekre akkor egy gondolat tizmillioval er fel.
Ilyen nap ebben az evben novemberben lesz 3-an.
Remelem sok jot fogsz bevonzani.
További szép napot kívánok.
En meg remelem,hogy egy kicsit elveszted a bunkosagod.
Nekem nem kell az eszemnek megjonni mert el se ment.
Ez csak annyi,hogy en hiszek valamibe amibe te nem ha nem egy normalis kerdest ki irni akkor meg ne foglalkozz a kerdessel vagy azt csinalsz amit akarsz kit erdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!