Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ha szemeket rajzolok vagy...

Ha szemeket rajzolok vagy festek magamra, akkor érzékelhetek fura dolgokat amiket amúgy nem?

Figyelt kérdés
Pár éve volt, hogy a körmeimre macskákat festettem, mindegyikre, utána éreztem egy fura jelenlétet, mintha többet láttam volna, több szemem lett volna. Nehéz értelmesen megfogalmazni, legjobban úgy tudnám leírni az érzést, hogy láttam mi van a hátam mögött, jelképesen értve. Nem volt szándékomban ilyesmit elérni, eszembe se jutott, hogy bármi történhet ilyen miatt. kb két napig voltak a körmeimen a cicák, végül lemostam, és a fura "látó" érzés el is múlt. nem hiszem, hogy kepzelodtem volna, mert először nem is értettem miért vagy mitől volt ez a fura érzésem, nem gondoltam egyből a sok cicaszemre, csak arra, hogy mi lehet új, más, ami történt, mivel ez az egy dolog volt újdonság, így erre gyanakodtam. Mi lehetett ez, miért?
2015. júl. 1. 01:51
 1/10 anonim ***** válasza:

Be kell kötni a szemed egy fehér kendővel, előtte pedig a két tenyeredre kell rajzolni 1-1 hatalmas szemet.

Azt akarod mondani, hogy 360 fokban láttad mi van körülötted forgás nélkül?

2015. júl. 1. 01:55
 2/10 A kérdező kommentje:
Írtam, hogy jelképesen értve, szóval nem, a szó szoros értelmében nem láttam. Inkább éreztem, anélkül, hogy hallottam volna bármit már fordultam hátra, és ott állt ismerős. Otthon éreztem magam furán, féltem, nem tudom mitől, mintha lenne ott valami, és mozogna. Nem volt ilyen előtte, szerettem ott lakni. Leesett egy lampabura, se ablak nyitva, se mozgás nem volt, ami indokolná, volt törött pohár a szekrényben, meg egy két ijesztő dolog, árnyékok, villanasok, amiktől már nagyon megijedtem. Egyedül laktam, egyetemi évek alatt:)
2015. júl. 1. 02:19
 3/10 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogyan csinálod.

Ha irritáló festéket használsz, furcsa érzéseid lesznek!

Allergén festékekkel ugyanúgy.

2015. júl. 1. 05:48
 4/10 anonim ***** válasza:
Te vagy a kiválasztott, s nálad van a varázsceruza!
2015. júl. 1. 08:53
 5/10 Legoman ***** válasza:

Nem a macska, vagy a szem fog neked erőt adni, hanem a hit. Ha te hiszed, hogy ez a macska, amit a körmödre festettél felerősítette az érzékelésedet, akkor működni is fog.

De sose felejtsd el. Egyszer azt mondták nekem:

"A hited nem bennem van, nem másban és nem benned, hanem a hitedben, és a hited van benned."

2015. júl. 1. 09:31
 6/10 Mokyu! ***** válasza:
Bennem meg egy kebab van mégse lettem török , te pedig cica körmös csaj (remélem csaj vagy) nem hiszem hogy bármi köze lenne a szemekhez annak az érzésnek az eredete
2015. júl. 1. 13:27
 7/10 anonim válasza:
Ilyesmi nekem is volt, az érzés nem az volt, h mindent észleltél ami a közeledben volt? nekem hetente van ilyen, csak én akk a 3. szemethasználom
2015. júl. 18. 00:24
 8/10 anonim válasza:
Ilyesmi nekem is volt, az érzés nem az volt, h mindent észleltél ami a közeledben volt? nekem hetente van ilyen, csak én akk a 3. szemethasználom, itt vagy a szellemek állnak a háttérben, vagy a csakra, az is lehet, h kiválasztot vagy
2015. júl. 18. 00:25
 9/10 anonim ***** válasza:
Igen érzékelhetsz fura dolgokat, pl mindenki téged néz és röhögnek rajtad
2015. júl. 27. 11:24
 10/10 A kérdező kommentje:

Nem értem miért kell így beszólni kedves utolsó, előtted legalább viszonylag viccesen jelezték, hogy hülyének néznek. Miért röhögnének ki?

A segítő szándékú hozzászólóknak köszönöm :)

2015. júl. 27. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!