Kinek mi a véleménye a vonzás törvényéről?
Természetesen lehetséges.
Ha tudatosan , ha tudatalatt de mindig használod a vonzás törvényét.
Csak koncentrálj rá, képzeld el hogy már megvan az a dolog, amit beszeretnél vonzani.
Ne gyengüljön a hited, és már is képes vagy tudatosan használni.
Ha többet akarsz tudni, nézd meg a "Titok" című filmet, minden kérdésedre választ fogsz kapni.:)
A vonzás törvénye nem valami misztikus eszme.
Amit nagyon akarsz, azt általában megcsinálod, én legalább is.
Azért, mert addig agyalok a megoldáson, amíg meg nem találom.
A vidám emberek vidámakat vonznak, az állandóan panaszkodók panaszkodókat, a zsémbes zsémbest.
Másképp ki se tudnak jönni hosszútávon.
Ebben hiszek.
Abban, ami a vonzás köré épült nem hiszek, blabla szerintem.
A vonzás törvénye vágyaink, gondolataink kivetítésével kezdődő és az ezzel összhangban lévő jelenségek észrevétele, bevonzása.
Amikor kiválasszuk az előttünk lévő képernyőn (világ) azt, ami passzol a belső világunkhoz (érzés, érzelem, vágy, gondolat), létrejön a kapcsolódás. Bevonzzuk (cselekvés, akarat), mert az ember így döntött saját személyiségéből kifolyólag.
Érdekes, hogy a trutyit hamarább bevonzza az ember.
Szóval összegezve, valóban működik a vonzás törvénye, de csak akkor, ha az ember tesz (cselekvés) is érte fizikai szinten.
Menni kell a gondolataink után és amikor megjelenik a jelenség fizikai szinten, akkor kiválasszuk, kapcsolódunk hozzá. Vagy mi magunk hozzuk létre magát a jelenséget és már az elejétől kezdve létrejön a kapcsolódás. Egyfajta teremtés.
Még egy dolog lemaradt.
Nem tudom még, hogy miért, de nem mindent vonz be az ember.
Talán azt vonzza be, az igazolódik be, az történik meg, amire az embernek igazán szüksége van.
Az biztos, hogy erőteljes, őszinte érzelem kapcsolódik hozzá. Mindegy, hogy negatív vagy pozitív.
Mindig az a valami, számára jelentőséggel teli dolog jár a fejében.
Mindenben azt látja, így megtörténik a bevonzás.
Ezt a kérdést egy jóval mélyebb, érettebb tudatállapotból is megvizsgálom majd, ha sikerült "elérnem". :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!