Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Sokat hallottam a Titok és a...

Sokat hallottam a Titok és a Vonzás törvényéről, hogyan alkalmazhatnám?

Figyelt kérdés

Nemrég megtaláltam a Titok című filmet, megnéztem és nagyon tanulságos volt számomra, először kissé hihetetlennek tűnt, de ahogy olvastam róla az interneten, hogy hány embernél bevált, hihetőbb lett és mára már hiszek is benne!

Bármit be tudunk vonzani, amit szeretnék, életünk szerelmét, új házat stb..

De mi van akkor, ha van egy kiszemelt személy, pontosabban a volt barátom, és újra össze szeretnék vele jönni? Ez esetben hogy alkalmazhatnám a vonzás törvényét, hogyan vonzhatom vissza az életembe?

Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat!

2014. febr. 22. 10:53
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Volt barát. A múlt elmúlt. Miért nem akarsz továbblépni? Elmondom, hogy nálam, hogyan működik a vonzás. Vágyok valamire, és rittig nem kapom meg. Félek valamitől, és rittig nem következik be. Szóval fordítva vagyok bekötve, vagy mi. :P Jó mikor félek valamitől, és elkerül a rossz, de olyan s*ar amikor a vágyad nem teljesül. Szóval így egy ilyen semmilyen állapotban vagyok képes létezni. :D Ha mégis mindenáron összeszeretnél jönni a volt barátoddal akkor valami újat kell tudnod mutatni neki amivel ismét feltudod kelteni az érdeklődését, mert amit már ismert belőled azt miért akarná újra maga mellett tudni. Az emlékeiben él az elválás, és ha ugyanazzal állsz elő megint arra fog gondolni, hogy újra elváltok, így bele se megy. Változz meg, és a szemedben változzon meg ő is, ezáltal, és ha miután megváltoztál még mindig kell akkor mutasd meg neki, hogy ki lettél. ^^
2014. febr. 22. 11:22
 2/10 anonim ***** válasza:
Én is "fordítva vagyok bekötve", innen is látszik, hogy semmi valóságalapja a vonzás törvényének. Valaki kitalálta, hogy reményt keltsen a reménytelen embereknek, és ő ezen sok pénzt keressen, de az önáltatás sosem volt kifizetődő. Tovább kell lépni, új dolgokat találni.
2014. febr. 22. 12:00
 3/10 anonim ***** válasza:
6%

A kvantumfizika már bizonyította, hogy ez lehetséges. Mivel az agy is termel energiát. Ennek bizonyítására nem is kell laboratórium, saját magunk is érzékelhetjük, ha tudatosan figyelünk rá.

Ahhoz, hogy ezt el tudd sajátítani sok tanulásra és önfejlesztésre van szükség. Bárki megteheti, ha elég kitartó hozzá.

Az első és legfontosabb, hogy minden negatív érzést törölj a gondolataidból (ez nem olyan egyszerű, mint ahogy hangzik). Majd tanulj meg relaxálni.

2014. febr. 22. 12:15
 4/10 anonim ***** válasza:
0%

^

A 3-masnál a pont.

2014. febr. 22. 13:52
 5/10 anonim ***** válasza:
89%
Ennek az ég világon semmi köze a kvantumfizikához. Ezt csak azok mondják, akik két mondatot nem tudnak mondani a kvantumfizikáról, de mivel jól hangzik, rávarrják erre a dologra, és azt hiszik, hogy erről szól. Az ég világon semmi köze ehhez, és nem bizonyított ezzel kapcsolatban semmit.
2014. febr. 22. 14:53
 6/10 anonim ***** válasza:

# 5-es aki nem bír két mondatot mondani a kvantumfizikáról az te vagy.

Na beszélj valamit a kvantumfizikáról, kb 10 mondatot de ne copy legyen, mert azt ellenőrzöm !

2014. febr. 22. 17:00
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem kell neked bizonygatnom nem is fogok... gondolj, amit akarsz, max hülyén halsz meg.
2014. febr. 22. 19:46
 8/10 anonim ***** válasza:
Amit Goswami: Képzelt ablak című könyvét ajánlom annak, akit ez a téma érdekel. A kvantumfizikus professzor egyszerűen világítja meg ennek a lényegét.
2014. febr. 22. 20:34
 9/10 anonim ***** válasza:
7-es nem tudsz 5 mondatot sem a kvantumfizikáéról
2014. febr. 23. 01:18
 10/10 anonim ***** válasza:

Akik itt írogatnak azok garantáltan nem értenek a kvantumfizikához,

de ahhoz hogy más embernek használható tanácsot adjon, hogy hogyan lehet sikeres, garantáltan ahhoz sem!

2014. ápr. 5. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!