Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogyan kezdtétek el alkalmazni...

Hogyan kezdtétek el alkalmazni a vonzás törvényét és mennyi idő után lett eredménye?

Figyelt kérdés
Rengeteget olvastam már róla és igyekszem alkalmazni, de ahány ház, annyi szokás. Van, ahol azt írják nem szabad túlzásba vinni, van, ahol azt, hogy teljesen el kell hinni.. Mi az igazság? Ti milyen "módszereket" alkalmaztok? Mennyi idő után "hatott"? Nekem az egész gondolkodásomat kellene gyökeresen megváltoztatni pozitívra (párkapcsolat téma érdekel elsősorban, de igazából minden történet érdekel!). Kérem, hogy akik nem hisznek benne, kíméljenek, csak normális válaszokat, TAPASZTALATOKAT (!) szeretnék!
2015. szept. 16. 08:51
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Párkapcsolati témában ezt veszélyes még megpróbálni is, mivel a párkapcsolatokat a karma, és a másik érintett személy érzései és gondolatai is befolyásolják. Ezek a kísérletezéseidet meghiúsíthatják, esetleg olyan eseményeket indíthatsz el, amelyekre nem számítottál. A vonzást csak nagyon indokolt esetben lenne szabad használni, mert sok esetben másoknak okozol vele kárt. Egyébként pedig a hit nem szabadna hogy közre játsszon, mert az ingatag dolog, ha nem magasabb rendű dolog felé irányul. Ha ismered a működés szabályait, akkor tudod kielégítően alkalmazni. Általában az, hogy elképzeled, hogy amire vágysz valóság, és már megvan, nem elegendő, mert ez csak egy mag, aminek táptalaj is kell, amiben kibontakozhat. Ha csak vársz, és a magot erősítgeted, akkor el fog halni, mert nincs miben kifejlődnie. A vonzás elég kötött, és egyértelmű szabályok szerint működik, amíg ezeket nem ismered, az eredményeid nem feltétlen fogják tükrözni az elképzeléseidet.
2015. szept. 16. 09:57
 2/4 anonim válasza:

Párkapcsolatra én még sohasem alkalmaztam, de tény, hogy a vonzás törvénye működik és van eredménye.

A legtöbb módszert egy ezoterikus mesekönyvben olvastam, számomra élvezetes volt és könnyen megértettem. ( Esther és Jerry Hicks : Salamon beavató meséi ) Igazából itt találkoztam először a "vonzás törvénye" kifejezéssel, addig soha nem halottam róla. De az agykontroll is ezen alapszik, hiszen sok gyakorlatában arra kell fókuszálni, azt kell elképzelni, átélni ( és végül a bekövetkeztének bizonyosságát hinni) , amit az ember el akar érni, és akkor bekövetkezik.

Agykontrollal például már rengeteg eredményt értem el. Attól függ, hogy mennyi idő alatt hat, hogy mekkora jelentőségű dologról van szó. Egy nagyon komoly probléma megoldásába jóval nehezebben éltem bele magam, több ideig és tartott, amíg sikerült "bevonzanom" az életembe. És persze akadt pár dolog, ami nem jött össze ezek közül valamelyik azért, mert nem volt olyan fontos, és valamelyikbe még nehezen tudom beleélni magam. ( De nem adom fel. :) )

Szerintem nincs olyan, hogy "túlzásba vinni" , nem lehet túladagolni. Amúgy is mindig lesz az embernek pár rossz napja, amikor egyszerűen nem sikerül pozitívan látni a dolgokat és ezek úgyis megszakítják majd az " idilli állapotot", szóval nem kell amiatt aggódni, hogy túlzásba esel.

Remélem tudtam egy kicsit segíteni.

2015. szept. 16. 18:20
 3/4 A kérdező kommentje:
Igen, nagyon sokat segítettetek, köszönöm szépen a válaszokat! :)
2015. szept. 17. 08:53
 4/4 anonim válasza:
Ez egy nagyon jó kérdés volt! Komolyan mondom! Nekem is segítettek útba igazodni a válaszok!
2015. okt. 21. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!