Mi az a tudatos álom?
Figyelt kérdés
2015. nov. 30. 19:06
1/6 anonim válasza:
Amikor rágyüssz, hogy álmodsz és az alapján hozod a döntéseidet...
Vagy alapból rágyúrsz a forgatókönyvre. Azt hiszem.
2/6 anonim válasza:
Nehezen hiszem el, hogy a kerdezo semmilyen vonatkozo informaciot nem talalt az interneten.
3/6 A kérdező kommentje:
És hogyan érhetném el, hogy tudjam hogy mikor álmodok?
2015. nov. 30. 20:27
4/6 anonim válasza:
Van egy nagyon könnyű módszer.
Rajzolj a tenyeredre egy egyszerű alakzatot fekete markerrel, majd kb. félóránként nézz rá bő 5 másodpercig.
Ez lehet egy egyszerű négyzet, vagy háromszög.
Amikor álmodni fogsz, akkor álmodban is ráfogsz nézni a tenyeredre és nem lesz ott a háromszög. Ekkor rádöbbensz hogy te most álmodsz.
Ne lepődj meg túlságosan, mert akkor felébredsz.
Innentől te irányítod az álmot.
5/6 anonim válasza:
Vaagy...nem rajzolsz a tenyeredbe, hanem megszámolod az ujjaidat, majd megpròbàlsz befogott orron keresztül levegőt venni...az álmodban minden megszàmolàsnàl màs lesz az eredmény ès kapsz levegőt a befogott orrodon keresztül...és hetekig is eltart mire előszőr sikerül...és ha àlnodban elkezd szètesni a kép akkor ismételd meg a valòsàgvizsgàlatot, hogy stabilizàld az álmod...ès ha felébredsz rögtön vizsgàld meg álmodsz-e, mert lehet, hogy még mindig alszol csak az elméd becsap és normálisan álmodsz tovább.
6/6 anonim válasza:
Én egyszer felébredtem az álmomban,és kedvemre formálhattam a világomat.Még magamat is megnézhettem hogy alszom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!