Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A tudatos álom nagyon rosszul...

A tudatos álom nagyon rosszul is elsülhet? Van hátul ütője? Ki az a tudatalatti?

Figyelt kérdés
Azt olvastam eddig,hogy a tudatos álomban bármit csinálhatunk. Ez valóban igaz? Ha például én azt szeretném a tudatos álmomban,hogy a mennyekbe akarok menni,vagy megismerni Isten-t,akkor az menne neki? Rosszat is álmodhatunk? Mert sokan mondják,hogy az ijedős emberek NE próbálják ki.Mert személy szerint én nekem csak egyszer volt egy rémisztő álmom,de az is csak pitiáner volt máséhoz képest.Szóval én egy komoly ember vagyok,ha egyedül vagyok itthon. DE.. én mindig is paráztam attól,hogy ki lehet az öntudat??? Mert olvastam,hogy az ilyen álmokban,ha beszélsz egy emberrel,az akkor a tudatalattid.Szóval a tudatalatti,akivel beszélsz,az egy másik személy? Aki tud mindent rólad? Vagy hogyan tudsz magaddal beszélni? Úgy,hogy a másik ember az többet tud rólad,mint te magad? Ha te kérdezel tőle? Akkor csak az van,hogy az egy másik ember. De visszatérve,ha én beszélnék vele,az mindenre tudná a választ? Most jönne,hogy próbáld ki,de nem merem.Lehet butaság,mert csak jó lehet... Nem tudom,viszont ha tudtok valamit erre válaszolni,az jól esne. Köszönöm a válaszokat rá. 15f

2015. júl. 8. 14:09
 1/3 Missi_Key ***** válasza:

a tudatalattid is te vagy.

próbálok egy példát mondani rá hogy megértsd.

mész az utcán. sok mindent figyelsz. van egy plakát kis kék felhőcskékkel, de te azt nem veszed észre, mert az előtte elhaladó pasi seggét figyeled.

az agyad attól még látja a plakátot is, de tudatosan nem arra koncentrálsz.

na most, ha valaki fél óra múlva megkér, hogy rajzolj valami kéket, és közbe elsétál előtted egy jó segg, ugyanolyan ruhában mint a pasi akit megnéztél...te nagyobb valószínűséggel rajzolsz felhőket, mint bármi mást. mert az agyad emlékszik a felhőkre. ..ez a tudatalatti.

2015. júl. 8. 14:16
 2/3 anonim ***** válasza:
67%
Ja. Előugrik Freddy Kruger és feldarabol.
2015. júl. 8. 14:51
 3/3 anonim ***** válasza:

Kérdező.

Ajánlom figyelmedve Ophiel-Asztrál projekció.

Igaz hogy ez konkrétan az én kivetítéséről szól, de van egy fejezet benne ami az "álom módszer-ről" szól.

Meg lehet tanulni belőle a tudatos álmodás-t és sok más dolgot is.

Igen sülhet el rosszul is a dolgo ha nem vagy képes teljes kontrol alá venni az álmaid.

De erről többet nem mesélnék, olvasd el a könyvet!:)

És igen, bármit meg tehetsz.

Amit a fantáziád enged, addig szabod a határt.

Sok sikert!

2015. júl. 8. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!