Spirituális téren tanítani?
Figyelt kérdés
Igazából minden érdekel ami ezotéria, nincs benne határ. Van aki ebben már nagyon jártas és tudna engem tanítani?2015. nov. 12. 09:54
1/6 anonim válasza:
Mit szeretnél elérni?
Menj önkénteskedni.
2/6 anonim válasza:
Ha felveszed velem a kapcsolatot szívesen megosztom a tapasztalataimat.
3/6 anonim válasza:
Attól függ, hol laksz. Én Access Consciousness-el foglalkozok, ha el tudsz jönni alkalomadtán egy tanfolyamra akkor megtanítalak rá.
4/6 anonim válasza:
Huo Xianrent, Legomant, és LSD-t tudom ajánlani.
5/6 anonim válasza:
A valódi spiritualizmus és az ezotéria nem ugyanaz!
És az ezot is a legtöbben félreértik és helytelenül használják.
6/6 Fish1 válasza:
Szerintem különbség van aközött, hogy elméleti szinten szeretnéd tanulni, vagy megtapasztalni dolgokat. Tanítani az tud hitelesen, akinek vannak már megtapasztalásai. Biztos, hogy neked is van pár, amiről talán nem is tudod, hogy az.
Youtube-on is találsz halom videót a témában, nem tudom, hogy konkrétan melyik témakörök érdekelnek. Nézz szét a VNTV vagy Enigmák csatornákon, vagy ha szeretsz olvasni, akkor tudok könyveket ajánlani, ha elmondod, hogy mik érdekelnek konkrétan.
Ismerek tanítókat és előadókat is. Persze az nem ingyenes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!