Spirituális halállal kapcsolatos kérdés. Nektek mi a
véleményetek?
Figyelt kérdés
Tegyük fel. Úgy dönt egy ember, hogy öngyilkos lesz. Annak érdekében hogy akkor ő itt befejezi, úgysem fog már tovább élni ez az ember. Itt jön szembe a reinkarnáció. Ha tudnám mi történt velem előző életemben akkor emlékeznék nem? Persze a karma is szembe jön, mert ha öngyilkos esz valaki, akkor évet kell ismételnie és még több lesz a "mérőjén". Az lenne a kérdésem, hogy ha egy ember öngyilkossá válik, akkor mit lát utána?
Megyek felakasztom magam, és utánna irok h mi történt.
2015. okt. 30. 10:26
12/22 anonim válasza:
"ha öngyilkos esz valaki, akkor évet kell ismételnie és még több lesz a "mérőjén"."
Ez baromság.
Nem fogsz emlékezni. Ugyan úgy törlődik jórésze memóriádnak.
Amikor hazamész, mindenre emlékszel újra majd megint nem.
2015. okt. 30. 12:15
13/22 anonim válasza:
StrialiS, de ha felakasztod magad és nincs reinkarnáció és túlvilág sem, akkor majd nem tudsz nekünk írni, hogy mi történt veled. xD Szerintem maradj inkább itt a Földi paradicsomába.
2015. okt. 30. 12:15
14/22 anonim válasza:
Ó de hogy nem, majd megkísértem a gyakorikérdéseket és irom a dolgokat XD. Wáhá
2015. okt. 30. 12:20
15/22 anonim válasza:
Csak azt elnézted, hogy amíg te az évek során reinkarnálódsz cseperedsz felfelé a troll nemzet kicsinálja ezt a weboldalt. Ha meg szellem leszel nem lesznek ujjaid, amivel billentyű-harcot vívnál velünk. :D Visszatérve a kérdéshez szerintem a ,,reinkarnációnak" és a többi spirituális szemléletnek semmi köze a valósághoz. A szubjektív meglátások és elméletek sokasága csak belemagyarázások önmagunk meggyőzésére.
2015. okt. 30. 12:42
16/22 anonim válasza:
Éji a sok barátságot muszaly betartani?
2015. okt. 30. 12:45
17/22 anonim válasza:
Nem tudom mire gondolsz...
2015. okt. 30. 12:47
18/22 anonim válasza:
Lassan már én se. De szakadok a röhögéstől mert ami megy a humor kategóriában az kész xd
2015. okt. 30. 12:48
19/22 A kérdező kommentje:
Írjátok meg mi történt ott, kérlek titeket.
És ha lehet... szuvenírt is tudtok hozni? Csak mert az olyan aranyos.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!