OKJ-s SPIRITUÁLIS VAGY EZOTERIKUS képzés. Létezik
Magyarországon?
Figyelt kérdés
A különféle tanfolyamokról tudok, de én kimondottan OKJ-s végzettséget nyújtó képzést keresek!
Pontos infókra lenne szükségem, nem "kritikusok" véleményére! Csak a témával kapcsolatos érdeklődők/érintettek hozzászólásait várom (évtől függetlenül, tehát akkor is, ha mondjuk 2020-ban találsz rá erre a kérdésre)!
Én már kerestem, fel is hívtam a minisztériumot. Azt mondták, hogy mivel tudományosan megalapozatlan az egész, ezért nincs benne a képzési jegyzékben. Magánszemélyek szervezhetnek mindenféle tanfolyamokat, de az ott kapott "végzettség" államilag nem elismert, tehát olyan, mintha nem is lenne. Remélem, segítettem.
2015. szept. 30. 10:50
2/14 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi! Igen, segítettél. Megerősítetted a feltevésemet. Sajnos... :/
Köszönöm szépen a (gyors) választ! :)
2015. szept. 30. 10:53
3/14 anonim válasza:
Szerencsére nem létezik. Az USA rendelkezik főiskolai ezoterikus képzéssel, és lehet belőle doktorálni. Minden, csak nem hiteles a dolog.
2015. szept. 30. 11:08
4/14 anonim válasza:
Bebaxna!
2015. szept. 30. 12:19
5/14 anonim válasza:
Van okj s loulógia és slenderman öltöny készítő...
2015. szept. 30. 16:00
6/14 anonim válasza:
Hát én nem csodálkoznék rajta, ha lenne ilyen OKJ-s képzés, hisz homeopátiás orvosság is kapható a patikákban, aminek a hatása köztudottan nem jobb, mint a placébóhatás...
2015. szept. 30. 16:12
7/14 anonim válasza:
:)))
2015. szept. 30. 16:29
8/14 anonim válasza:
Ha van valamilyen "képességed" a témához, akkor azért felesleges róla okj.Ha meg nincs semmilyen spirituális képességed, akkor meg azért felesleges, mert ezt úgysem tudnád egyetlen tanfolyamon sem a elsajátítani, erre születni kell.
Akinek pedig nincs képessége, csak van "ezós" okj bizonyítványa, az a sarlatán, csaló.
2015. szept. 30. 16:34
9/14 anonim válasza:
8-asnak igaza van, ha tudást akarsz meditálj sokat (ha birsz ha akarsz stb.) de készüljfel semmit se fogsz tudni bebizonyitani
2015. okt. 1. 10:49
10/14 anonim válasza:
az OKJ a megélhetéshez kell ahhoz hogy ebből megélj vagy gátlástalannak kell lenned, ami tanulható de nem OKJ.
Vagy tehetség és kitartó munka árán elért eredményeid végett találnak oda hozzád az emberek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!