Szeritetek milyen spirituális oka van ennek?
A bevándorlásnak semmi köze a spiritualitáshoz! Ez kőkemény politika!
Amerika nemsokára gazdaságilag csődbemegy, Európa pedig gazdaságilag erős. Ezért Amerika úgy akarja gyengíteni Európát, hogy Európára szabadítja a bevándorlók millióit. Ezek a bevándorlók teljesen ellentétes kultúrával és vallással rendelkeznek, mint Európa. Ezeket a bevándorlókat valahogy el kell látni pénzzel, valamilyen munkát kell adni nekik, és be kell integrálni az európai lakosság közé, ami nem fog menni, így teszi majd tönkre Amerika Európát gazdaságilag politikailag és kulturálisan.
Én otthon vagyok a témában de valoban semmilyen.
Ez egyszerüen az emberek hibálya.
Sz*ar faj vagyunk ez tény elpusztitjuk a környezetünk és vele magunkat is.
Nekem 2 dolog jutott eszembe:
- minden probléma valójában egy megoldásra váró kihívás. Szembesülni egy olyan dologgal, ami eddig még nem történt meg, új látásmódot igényel, másfajta hozzáállást, mint eddig. Ezek jó esetben előre visznek minden szinten.
- minden ember, embercsoport, nemzet, és ennél is nagyobb tömegek magukba nézhetnek és felmérhetik, hogy a gondolataikat, tetteiket, cselekedeteiket a szeretet vagy a félelem irányítja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!