Spirituális Sátánisták! Ez a Démoni szerető hogy működik pontosan?
Az az igazság, hogy az asztrális síkon megismerkedtem egy Démon csajjal, és összejöttünk.
Azt mondta, hogy szeretne a Földre leutazni hozzám, és itt szeretne lakni velem.
Azt is mondta, hogy hozná magával a háziállatát, Moszatot, a Triceratopszot.
Bementem a helyi önkormányzathoz, hogy tanácshoz forduljak a bevándorlásával kapcsolatban.
Azt a választ kaptam, hogyha rendelkezik érvényes útlevéllel, akkor kiállítják neki a személyi igazolványt és egyéb iratait.
Esetleg van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban, akinek már volt Démoni Szeretője? Milyen átalakításokat kellet végezni a lakásában, hogy elférjen egy közel 230cm-es magas Démon férfi/hölgy? Milyen ízvilágot szeretnek? Szeretik -e a magyar filmeket?
Az egész kapcsolatunk innen kezdődött, ennek a segítségével: [link]
Ő az Orion csillagképről származik, és elvileg már útjára indult, sikeresen kilőtték. A Kálvin téren fog landolni ha jól számolta ki a koordinátákat, én pedig Kelenföld fele lakom. Úgyhogy hozzám pedig a 4-es metróval fog érkezni, ha minden igaz.
Ne legyek semmi jónak elrontója, de érezhetően ezt nem humor kategóriába kellett volna tenned? :)
Üdv, egy ES-t valló...
Egyszer kavartam egy Démon csajjal. Amire nem számítottam, az a 2 méteres villás farka volt, amivel éjjel álmomban megerőszakolt. Azóta megtértem.
Egy volt Spirituális Sátánista.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!