Ha feltalálnák a halhatatlanságot és nagyon sok pénzbe kerülne, akkor te mindent megtennél hogy te is megkapd és ne halj meg soha?
Figyelt kérdés
én lecarnám utálok élni, érdekel ti mit tennétek?2015. okt. 21. 15:07
11/14 anonim válasza:
Ha a klasszikus fiatal maradsz és nem halsz meg hallhatatlanságra gondolsz, akkor mindent megtennék.
Megöregedni szar, inkább választanám hogy egészséges és fiatal maradok és akkor halok meg amikor akarok. Még az is belefér ha baleset vagy gyilkosság végezhet velem.
Ha meghalni abszolút nem lehetne, akkor nem kérném, az maga lenne a borzalom.
12/14 anonim válasza:
A legrosszabb rémálmom, hogy valamilyen módon halhatatlanná válok, szóval abban a valószínűtlen esetben, ha feltalálnának egy módszert a hallhatatlanságra valszeg elhagynám ezt a bolygót.
13/14 anonim válasza:
Én fel válalnám, a Halhatatlanságot, ha nem járna, fájdalommal,és nyomorral..., különben szenvedhetnék az idők végezetéig.... Tudod, ha halhatatlanok lennénk, élnénk, addig,amíg ez a föld ,nevű bolygó, nemsokára, a galaxisunk, eléri pár millió évvel később, a feketelyukat,akkor fog össze ütközni, egy másikrendszerrel, a mi rendszerünk,akkor kitör a káosz újra, és az örök életnek nyomai is eltünnének!Tehát én ki várnám!Avagy addigra keresnék egy 100% osan biztonságos bolygót, ahol, évmilliókig,megint nem lessz káosz! :) Láthatnánk, a világaink részeinek szépségét, megtanulhatnánk, melyik csillagrendszer hol található, megnövelnénk, a tudásunkat, és mindenre fény derülne! :) Az örök élet hátránya, a magány,és a vele járó fájdalom...,de ha nem lennék egyedül halhatatlan, akkor máris élvezetesebb, a létezés!
14/14 anonim válasza:
csak akkor Soha nem jöhetnék rá, hogy mivan, a halál után... de ha felkelek,sem árulhatom el,mert onnan nehéz, vissza térni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!