Lennél halhatatlan? Ha egyszer "feltalálnák" a halhatatlanságot, akkor részt vennél benne?
Figyelt kérdés
2009. aug. 9. 13:03
2/15 anonim válasza:
Naná, hogy lennél. Nem az öregedéssel van bajom. Inkább csak szeretném látni a jövőt!!! De sztem mindenki lenne halhatatlan...
3/15 anonim válasza:
:-)))))))))
Halhatatlanság?
Gondolj csak bele.
Már most naponta 30 000 gyermek hal éhen.
Én inkább a természetes halált választom, mint az éhhalált,
mert már most sem jut mindenkinek étel és víz.
Egyébként sem az a lényeg, hogy meddig élünk, hanem az, hogy hogyan.
Pl, a fájdalomból, akár testi, akár lelki, 5 perc is sok, nem több ezer év, brrrrrrrrrrrrr
4/15 anonim válasza:
Én igen,de akkor ne én legyek az egyetlen valami családtag ,Barát vagy ilyesmi!
5/15 anonim válasza:
Lennék, mert szeretek élni. Még akkor is, ha nem mindig egy sétagalopp.
6/15 anonim válasza:
Nem,több ok miatt is:
1, Te szívesen lennél 200 éves apóka/anyóka aki már járni is alig tud,etetni kell és fáj mindene?
2, Végignéznéd ahogy tönkremegy a bolygó? Túlnépesedés,háborúk,járványok...
Megszületünk,felnövünk,virágzunk egy darabig majd hanyatlunk és meghalunk,ez az élet rendje és baromság megváltoztatni.
7/15 anonim válasza:
Én nem szeretnék halhatatlan lenni. Szeretnék pontot tenni az életem végére a halálommal és tudni, hogy mi jön utána.
8/15 anonim válasza:
Csak akkor ha nem öregednék tovább, és ha nem népesedne túl a föld, vagyis ha az ember tényleg elköltözhetne más bolygókra mint a scifi filmekben. De miután ez utópia nem foglalkoztat a kérdés...
9/15 anonim válasza:
miután elolvastam Simone de Beauvoir "minden ember halandó c. könyvét, a válaszom:
NEM!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!