Mit éreztek miközben ezt olvassátok?
Semmiképp sem primitív, de katyvasz, főleg a második fele. Ennél sokkal jobban tagolnám, kicsit asszociációs folyamra hasonlít az egész, egyre inkább szétesik a vége felé. Bár nem idegenek tőlem ezek a gondolatok és felismerések, a végét már nagyon nehezen olvastam és értelmeztem a fentiek miatt.
Így természetesen hosszabb lesz, de akit érdekel, hogy elolvassa, jobban megérti a lényeget. Kicsit "lassabban" fogalmazz.
maga a téma inkább tudományos alapon köt le, így csak átfutottam, ahogy megláttam, hogy itt viszont találgatások és filozofálásokból van egy ömlesztett monológ.
nekem kb elalvás előtt szokott ilyen lenni az agyam, hogy sorjában jönnek egymás után, de a végén mindig rájövök valamire, megvilágosodok valamiben, ami napözben eszembe sem jutott volna. de gyakorlati, nem ilyen elvont dolgok.
kicsit zavaró olvasmány a sok, nem egymásból következő tőmondatoktól.
Fú hát én is végigolvastam. A legnagyobb hiba azt hiszem az, hogy a tartalma nagyon nincs arányban a terjedelmével. Ez így egy nagyon híg limonádé sajnos, tele közhelyekkel, nem váltja ki azt a hatást, amit reméltél. Plusz sok benne az elírás is.
De ne csüggedj azért, írjál még sokat és oszd csak meg, ennél sokkal kevésbé hasznos időtöltés is létezik :)
csak linkelném, szerintem érdemes elolvasni
Azt éreztem, hogy csak bele-bele olvasok, mert az ilyen ömlesztett, tagolatlan szöveget nem olvasom végig.
Az említett tükörtojás elindította pavlovi reflexem, megyek reggelizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!