Macskám feljön az ágyamra és miközben alszok farkasszemet néz velem. Erre ébredek, hogy tőlem 8 centire néz. Mitől van ez?
Figyelt kérdés
2015. jan. 20. 13:13
1/24 anonim válasza:
Mitől lenne? A macskák szoktak ilyet csinálni, ha dorombolnak akkor olyan szépen tudnak nézni az emberre.
2/24 A kérdező kommentje:
Nem dorombol, csak ha kinyitom a szemem én is, de néha megijedek, mert annyira közel van.
2015. jan. 20. 13:20
3/24 anonim válasza:
Nekem is volt ciculim, de ő csak az ágy mellett ült és onnan bámult rám, arra ébredtem. Ezek olyan cuki dolgok.
5/24 anonim válasza:
Van pár lehetőség:
- Enni akar.
- Játszani akar.
- Ki akar menni.
- Azt akarja, hogy megdoromboltasd.
- Unatkozik.
- Menekülj, mert megtetszett neki a szempillád és a következő pillanatban levadássza!
6/24 anonim válasza:
Meg akar ölni. A macskák már csak ilyenek.Csak a megfelelő alkalomra vár.
7/24 A kérdező kommentje:
Nincs bezárva, macska ajtón ki tud menni játszani, egeret fogni, enni, ha napi szeretet dózisa megvan, akkor nem akarja nyúzatni magát. Nem támadó a tekintete, de úgy néz, mintha valami érdekes lenne. Nem horkolok vagy valami.
2015. jan. 20. 15:09
8/24 anonim válasza:
Biztos nem szereti ha csukva van a szemed.
9/24 A kérdező kommentje:
Szerintem örök rejtély marad. Majd napszemüveget veszek fel. Köszönöm a válaszokat.
2015. jan. 20. 15:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!