Valaki összfoglalná nekem, mi történik velünk, emberekkel, az új világrendben, részletesen?
Figyelt kérdés
Sokat olvastam róla,és tudom mi az,de mi fog történni velünk,hétköznapi emberekkel?Mennyire leszünk szabályozva,mennyi mindent tehetünk meg,mik lesznek a törvények?
Elnézést,ha hülye kérdés...
Hozzáértők,érdeklődök,nem pedig trollok válaszát várom.Köszönöm!
2015. szept. 28. 14:33
1/7 anonim válasza:
Ha kikódolod a mostani DNS-ed,akkor ebből a "buliból" kimaradsz.
2/7 A kérdező kommentje:
Hát ez azért nem volt túl bő...
2015. szept. 28. 15:46
3/7 anonim válasza:
4/7 anonim válasza:
Az fontos,hogy a félelmet,és az agressziót mindenképpen ki kell iktatni.
5/7 anonim válasza:
Nem lesz semmilyen új világrend, ez egy összeesküvés- elmélet.
6/7 anonim válasza:
Hamarost bekövetkező "3.VH" után összeomlik a fostos rendszer. Rá 6-8 hónapra dimenzió váltás lesz arra méltóknak. Feljebb kerülteknek 2-3 generációnyi, itt maradtaknak 500-600 évnyi rabszolgaság. Utána aranykor, minndeki happy, stb etc.
Aztán ki tudja a tervek folymatosan változnak.
7/7 anonim válasza:
Dimenzióváltás már egyszer elmaradt, 2012-ben. Lehet most is elmarad, de majd ezt is megmagyarázzák.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!