Szerintetek sem lesz holnap világvége?
Figyelt kérdés
Nem tudom hogy vagytok vele, de nekem van pár magyarázatom, hogy miért nem lesz holnap világvége...
1. A mai egy szép nap és eddig még semmi nem történt
2. Ha egy aszteroida közeledne a Föld fele, biztos, hogy az állatok megéreznék és furcsán viselkednének...
3. Képtelenség, hogy mindössze 6 nap alatt zajjon le....
4. egy elmebeteg "jósolta meg" és csak az IQ bajnokok hitték el neki
5. Az interneten összeolvasva kb 60 féle forgatókönyv van hogy hogy fog bekövetkezni... szerintetek sem lesz semmi?
2015. szept. 21. 15:15
31/39 anonim válasza:
Nem mondták 28-ára is?
Be kéne vezetni, hogy egy évben csak egy világvégét lehessen tartani. :)
32/39 A kérdező kommentje:
31-es: úgy mondták h 22-28-ig, de ez full hülyeség, ilyen még sosem volt hogy 1 hétig tart egy világvége + ahogy a kérdésben írtam is: vagy 60 féle forgatókönyv van hogy mi fog történni... és melyik igaz? Hát persze hogy egyik sem!
2015. szept. 21. 21:17
33/39 anonim válasza:
29es vagyok, hát ha én egy dolgot nem hiszek el akkor miért teszek fel róla kérdéseket a gyakorin?
34/39 A kérdező kommentje:
Mert érdekel azért az is, hogy másoknak mi a véleményük az adott témáról :)
2015. szept. 21. 22:24
35/39 anonim válasza:
Nekem az a furcsa,hogy te azt hiszed,hogy az emberek többsége ezt elhiszi....pont hogy szinte alig találsz olyat,aki elhiszi.
36/39 anonim válasza:
Én ismerek olyat aki elhiszi.
38/39 anonim válasza:
Holnap nem lehet a világvége, mert Ausztráliában már holnapután van! :) Hogy lehetsz ennyire gyagyás?
39/39 anonim válasza:
A tegnapi is elmeradt, ez lett volna a harmadik jóslat 1 hónapon belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!