Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Már megint jön a világvége?

Már megint jön a világvége?

Figyelt kérdés

1 hónapon belül: Heves megyében több földrengés, Oklahomában pusztító tornádó, Dél-mexikóban hurrikán, az időjárás megbolondult, egy 2km átmérőjű kisbolygó haladt el a Föld mellett (mellesleg anno Oroszországban csapott be egy váratlan kődarab), ami akár az egész emberiséget elpusztítaná (anno Oroszországban csapott be egy váratlan kődarab), egyre többet hallom, hogy brutálisan meggyilkoltak valakit.

Nekem ez egy kicsit sok ilyen rövid idő alatt. Nem, nem vagyok fanatikus, sőt nem is nézek TV-t, hébe hóba hallok mostanság ilyeneket. Ez a zűrzavar csak nekem furcsa? Ti nem észlelitek hogy valami nincs rendjén már elég régóta?

2013. jún. 1. 19:53
 1/5 Makoscsiga ***** válasza:
100%

"Nekem ez egy kicsit sok ilyen rövid idő alatt."

Ha neked ez sok, akkor ne kapcsold be a tévéd, és az internetet (mindenki jobban járna by the way).

"Már megint jön a világvége?"

A világvége folyamatosan közeledik, de addig még sok idő van hátra, attól függően, hogy ki mit számít 'világvégének'. Az emberiség elpusztulása? A nap felfúvódása? Protnok lebomlása?

2013. jún. 1. 20:09
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem, eddig sem jött, és most sem jön.

Egyébként a felsoroltak közül egyik sem furcsa, legfeljebb szokatlan, de egyáltalán nem példa nélküli. Földrengések rendszeresen vannak, Magyarországon is, amelyek hol erősebbek, hol gyengébbek. Az USÁban és Mexikóban tavasztájt nagyon gyakoriak a pusztító tornádók és hurrikánok. Kisbolygók rendszeresen kerülnek a Föld közelébe, sok még a légkörbe is belép. Brutális gyilkosságokról is sajnos elég gyakran hallok az esti híradóban, amióta csak az eszemet tudom.

2013. jún. 1. 20:35
 3/5 anonim ***** válasza:

Én meg befűtöttem most, a nyár első napján! Tartós tejet már ne vegyél!

G.

2013. jún. 1. 20:48
 4/5 Vree ***** válasza:

Információbőségben szenvedsz. Ezzel nem vagy egyedül, ez a modern kor velejárója. Tanulmányokat írtak arról hogy milyen következményei vannak, hogy az emberek mindenről értesülnek, arról is ami tőlük több ezer km-re történik. Pölö nagyon tudunk aggódni hogy Észak-Karolinában hurrikán van, de annyira hozzászokunk a negatív eseményekhez hogy pölö szemrebbenés nélkül átlépünk az ajtó előtti szívbajos hajléktakanon.

Katasztrófák az emberiség történetében mindig voltak és lesznek, csak nem hallottunk róluk. Te azt képzeled hogy ez a kisbolygó az egyetlen ami akár csak az elmúlt 10 évben eltalálhatta volna a Földet?

Egyetértek az elsővel, hogy ha neked ez az információ sok, akkor egyszerűen ne nézz tévét. Semmi okod nincs hogy olyasmi miatt aggódj amihez semmi közöd és amin amúgy sem tudsz segíteni. Foglalkozz inkább egy kicsit többet a körülötted lévő emberekkel.

2013. jún. 2. 03:38
 5/5 anonim ***** válasza:

Egy 2km (pontosabban 2.7km) átmérőjű égitest nem pusztítaná el az emberiséget, max egy nagyvárost radírozna le ha telibe kapja.

A dínókat kipusztító kisbolygó ~14km átmérőjű volt és ott más is közrejátszott.

2013. jún. 2. 06:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!