Szerintetek sem lesz holnap világvége?
Nem tudom hogy vagytok vele, de nekem van pár magyarázatom, hogy miért nem lesz holnap világvége...
1. A mai egy szép nap és eddig még semmi nem történt
2. Ha egy aszteroida közeledne a Föld fele, biztos, hogy az állatok megéreznék és furcsán viselkednének...
3. Képtelenség, hogy mindössze 6 nap alatt zajjon le....
4. egy elmebeteg "jósolta meg" és csak az IQ bajnokok hitték el neki
5. Az interneten összeolvasva kb 60 féle forgatókönyv van hogy hogy fog bekövetkezni... szerintetek sem lesz semmi?
"4-es: köszönöm a cikk(ek)et! Annyira felháborító, hogy egyesek olyan hihetőnek adják ezt be, hogy rengetegen tényleg hisznek nekik, mocskos média pusztuljon el egyszer s mindenkorra!"
Kedves kérdező! a média hasznos dolog amennyiben az ember elég érett arra hogy ne a hírnevet vagy a pénzt nézze a dologban.(sajnos abban igazad van hogy ebből kevés van) de van haszna is a dolognak és nem kell pusztulnia csak valamilyen szinten büntetni azt hogy hamis információt adott le.(persze ez nem egyszerű dolog és nem hibáztatok senkit hogy nem sikerült még erre valamit kitalálni hisz a cenzúra sem lenne egy fokkal sem jobb)
"2. Ha egy aszteroida közeledne a Föld fele, biztos, hogy az állatok megéreznék és furcsán viselkednének..."
Szerintem már látnánk azt az aszteroidát. Ha nem is szabad szemmel, akkor teleszkóppal. Az amatőr csillagászok már elárasztották volna a netet a "bizonyítékaikkal". :D
Nocsak, szóval újabb világvége jóslat?
Komolyan mondom, hogy a jósok és a világvége rajongók/várók is rájöhetnének, hogy lényegében nem a szkepticizmus az ő legnagyobb ellenségük, hanem az rengeteg beteljesületlen jóslat, amit eddig terjesztettek az emberek között. Olyan, mintha lottóznának a világvége jóslatokkal, hogy egyszer majd úgy is "bejön". :-)
Természetesen nem lesz semmi, ez nem is kérdéses.
Remélem. Vagy csak délután, mert körmöshöz akarok menni délelőtt.
Egyébként pl Ausztráliában már 22-e van.
Vége van ott a világnak? nem volt a hírekben??
Ha lenne akkor fájna a térdem.
Ma még nem fájt, tehát nem jeleztem előre, szerintem nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!