Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerintetek sem lesz holnap...

Szerintetek sem lesz holnap világvége?

Figyelt kérdés

Nem tudom hogy vagytok vele, de nekem van pár magyarázatom, hogy miért nem lesz holnap világvége...

1. A mai egy szép nap és eddig még semmi nem történt

2. Ha egy aszteroida közeledne a Föld fele, biztos, hogy az állatok megéreznék és furcsán viselkednének...

3. Képtelenség, hogy mindössze 6 nap alatt zajjon le....

4. egy elmebeteg "jósolta meg" és csak az IQ bajnokok hitték el neki

5. Az interneten összeolvasva kb 60 féle forgatókönyv van hogy hogy fog bekövetkezni... szerintetek sem lesz semmi?

2015. szept. 21. 15:15
1 2 3 4
 1/39 EagleHUN ***** válasza:
78%

Szerintem sem lesz!

1) A világ(egyetem) még jós sokáig létezni fog bármi történjék is! (Amíg a protonok le nem bomlanak!)

2) A bolygónk pusztulását okozó: Aszteroidának vagy közeli csillagrobbanásnak nagyon kicsi az esélye!

3) Az emberiség kihalását okozó aszteroidának vagy globális atomháborúnak sem sokkal több ennél az esélye.

Ám:

"1. A mai egy szép nap és eddig még semmi nem történt " Ez nem zár ki semmilyen lehetőséget! Attól még lehet bármi!

"2. Ha egy aszteroida közeledne a Föld fele, biztos, hogy az állatok megéreznék és furcsán viselkednének... " Tévedés max a földrengést érzik előre.

"3. Képtelenség, hogy mindössze 6 nap alatt zajjon le.... " Ez Erőhatás kérdése! Néhány óra alatt is vége lehet az emberiségnek megfelelő behatásra!

4.5. pontal egyetértek!

2015. szept. 21. 15:49
 2/39 A kérdező kommentje:
Igen, a SZÁRAZFÖLDI állatok valóban a földrengést érzik csak meg, de asszem a halak a tengerben megérzik hogy ha valami nem fog stimmelni és egy űrobjektum tartana erre felé, mert ösztönösen tudják hogy merre kell ússzanak... az 1.-esnél valóban tévedtem, hiszen még bármi megtörténhet a mai nap folyamán, de mind1 is, sem a NASA, sem a többi űrkutató állomás sem a képzett csillagászok nem jeleztek előre meteorbecsapódást, ez csak egy interneten terjedő elmebeteg jóslata, akiknek az IQ bajnokok hisznek csak...
2015. szept. 21. 15:54
 3/39 anonim ***** válasza:
74%

Nem lesz, én sem érzem.

Amúgy az ember már fél olvasgatni a neten, mert állandóan világvége, háború, és egyéb ilyen-olyan rémisztgetős cikkbe botlik.

2015. szept. 21. 15:56
 4/39 anonim ***** válasza:
85%

Én inkább hiszek a NASA-nak.

[link]

Angol, eredeti közlemény:

[link]

Tehát:

"Néhány napja pedig tudósaik a Daily Mail információi szerint hivatalosan is megerősítették, hogy a következő néhány száz évben semmilyen nagyobb méretű aszteroida nem fog a bolygónk felé tartani véget vetve ezzel az emberiségnek."

2015. szept. 21. 15:58
 5/39 A kérdező kommentje:
4-es: köszönöm a cikk(ek)et! Annyira felháborító, hogy egyesek olyan hihetőnek adják ezt be, hogy rengetegen tényleg hisznek nekik, mocskos média pusztuljon el egyszer s mindenkorra!
2015. szept. 21. 16:02
 6/39 anonim ***** válasza:
88%
No akkor most feladjam a csekkeket, vagy ráér holnapután?
2015. szept. 21. 16:02
 7/39 anonim ***** válasza:
56%
Mit értenek "világvége" alatt?
2015. szept. 21. 16:11
 8/39 anonim ***** válasza:
59%
Gondolom itt azt, hogy olyan katasztrófa, ami miatt kihal az emberiség, tehát számunkra vége a világnak.
2015. szept. 21. 16:22
 9/39 A kérdező kommentje:
Tök mind1 mit jelent, holnap nem lesz semmi...
2015. szept. 21. 16:25
 10/39 anonim ***** válasza:
89%
már egy pár világ végét túl éltünk gyerekek :D
2015. szept. 21. 16:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!